Jala Brat se oglasio na društvenim mrežama nakon što je optužen da je pozivao na ubijanje Srba

Intervju

Buba i Jala – foto: Instagram printscreen/jalabrat

Ponovo su aktuelni napadi na Jalu i Bubu na temu od pre nekoliko godina, kada su optuživani da šire govor mrznje protiv Srba, zbog izvesnog grafita koji se vidi u jednom delu spota za pesmu “Borba” snimljenog 2015. godine, a na kojem piše “Ubij Srbina”.

Povodom cele situacije Jala je rešio da se obrati svojim fanovima na Instagramu.

– Opet ista situacija kao pred koncert na Tašmajdanu! Kakva slučajnost, opet par dana pre samog koncerta viralno počnu da kruže fotošopirane gnusne obmane i laži na kojima nam pokušavaju nametnuti etiketu nacionalista.

Čitav j*beni život sam pod udarom tih istih nacionalista jer sam dete koje je rođeno, raslo i odgajano sa tonom ljubavi u jednom mešovitom braku i ponosan sam na to, jer sam učen da su svi ljudi jednaki i da je baš ta ljubav iznad svega! Moja porodica je izmešana svim verama i kako onda da ja budem nacionalista, kako molim vas??

Aca Lukas ogorčen: Znam zašto Jalu Brata i Bubu Korelija sada nazivate džihadistima

Znači, to bi značilo da ja mrzim svoju majku koju volim više od života, da mrzimo pola svoje porodice, prijatelja i kolega. Neću se više nikada nikome pravdati za ovakve optužbe, ali morao sam ovo podeliti sa vama dragi moji koji me pratite, slušate i podržavate sve ove godine, toliko vam bar dugujem, a za sve ove što plasiraju ovakve optužbe neka ih bude stid i sram, al’ karma je kučka stara vratiće se ko bumerang! – poručio je reper.

Jalina objava na Instagram storiju – Printskrin: Instagram/jalabrat

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Jala Brat se oglasio na društvenim mrežama nakon što je optužen da je pozivao na ubijanje Srba"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.