Jelena Karleuša hoće samo ćevape!

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša je ka Sarajevu poletela u subotu u 18 časova privatnim avionom.

– Često letim privatnim avionom kada je reč o kraćim destinacijama, i to nije nešto neuobičajeno u mom poslu – kaže pevačica za „Blic“.

Karleušu su na sarajevskom aerodromu sačekale brojne novinarske ekipe. U pratnji policije i obezbeđenja, JK se uputila ka crvenom tepihu Sarajevo film festivala. Pevačica je bila skromna u zahtevima, pa je tražila samo ćevape s crnim likom.

– Nisam razmažena i zahtevna! Kada su me pitali za posebne želje, tražila sam ćevape s lukom!

Zar da odem iz Sarajeva a da ne probam ćevape? – pita se pevačica, koja je zablistala na zatvaranju festivala u „versaće“ haljini, i dodaje:
– Kad sam videla ovu haljinu na reviji, poželela sam da bude moja. Po mojoj želji, i zbog crvenog tepiha, tim „Versaćea“ je u Milanu uradio dugačku verziju haljine koja je inače originalno do kolena. Iako me svi pitaju za cenu, ne bih znala da odgovorim jer je reč o poklonu.

Na crvenom tepihu imala sam pomoć hostesa koje su mi nameštale dugački šlep. Žao mi je što se nije videlo, ali na nogama sam imala i fenomenalne „versaće“ sandale sa štiklom od 16 centimetara, tako da sam jedva hodala i imala sam skoro dva metra.

Ona je specijalno za ovu priliku drastično skratila dugu kosu.

– Samo dva sata pre poletanja odlučila sam se na taj potez. Naravno, uz pomoć ekstenzija, moja kosa za nekoliko minuta može ponovo da bude duga – rekla nam je pevačica, koja se iste večeri vratila u Beograd.

(Blic)

Budite prvi sa komentarom na članku "Jelena Karleuša hoće samo ćevape!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.