Jelena Karleuša: Sloboda i Dragana Mićalović nemaju stila, izgledaju kao kafe kuvarice!

Skandalozno

Nakon što je pevačica rekla da Sloboda i Dragana Mićalović nemaju stila, starija i popularnija sestra osetila je potrebu da joj na Fejsbuku odgovori.

Jelena Karleuša kritikovala je u jednoj emisiji stil i oblačenje sestara Mićalović rekavši:

– Nisu kafe kuvarice, pa da se na javnim mestima pojavljuju sa rančićima, bez šminke, sa braon opranom i neisfeniranom kosicom. Primetila sam da glumice furaju taj stil – kežual drti, apa-drapa, baš me briga, neočešljana sam i nenašminkana ili krenula sam da bacim đubre, a u stvari idem na crveni tepih.

[adsenseyu1]

E, to tako ne može! – rekla je JK gledajući snimak dolaska Dragane i Slobode Mićalović na reviju njihove tetke Verice Rakočević.

Glumica

Ali ni Sloboda Mićalović nije joj ostala dužna:

– Gospođa u boji kaže da se tako ne dolazi na reviju Verice Rakočević, a nije znala da je na meni upravo VR haljina! No, dobro je! Ne bi valjalo da joj se dopada kako sam se obukla. Bojim se da bih tu već bila u problemu – napisala je u komentarima statusa starije sestre Mirjane.

– Kutlača je, nažalost, zaboravila kako izgledaju normalni, veliki i skromni ljudi – stoji, između ostalog, u statusu Slobodine sestre Mirjane.

Supruga Vojina Ćetkovića nije želela dalje da se bavi pevačicom i njenim izjavama.

– Nemam komentar – rekla je za “Blic“.

(blic)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Jelena Karleuša: Sloboda i Dragana Mićalović nemaju stila, izgledaju kao kafe kuvarice!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.