Maja Nikolić traži diskvalifikaciju “Balkanike”: Pobedili su na Beoviziji na PLEJBEK!

Advertisement

Intervju

Maja Nikolić – foto: Wikipedia

Pevačica Maja Nikolić i dalje je ljuta zbog toga što su Sanja Ilić i Balkanika osvojili prvo mesto na Beoviziji, i na sve načine pokušava da dokaže da takmičenje, kako ona tvrdi, nije bilo regularno.

Naime, Maja je odlučila se neće smiriti dok trenutni pobednici ne budu diskvalifikovani zbog navodnog pevanja na plejbek na Beoviziji i dok u Lisabon ne ode drugoplasirana Saška Janković koja je, kako kaže, za razliku od prvoplasiranih pevala uživo.

foto: printscreen

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj se vidi kako je pevačici Danici Krstić u jednom trenutku spao mikrofon ali ona nije prestala da peva i to bez ikakve promene zvuka.

Advertisement

“Ovako se na plejbek pobeđuje na Beoviziji. Devojci je ispao mikrofon i otpevala je pesmu do kraja bez mikrofona… Dakle usnimljeni svi prvi vokali, lead vokali, dok je pevač pevao unis preko svog leada, odnosno usnimljenog prvog vokala. Propozicije su da se isključivo peva uživo, a ne preko svog nasnimljenog prvog vokala. Dokaz za plejbek je da je pevačica Balkanike otpevala jednako glasno pesmu do kraja i onda kad joj je pao mikrofon. Ovo zaslužuje diskvalifikaciju! Naš 16-oro ostalih učesnika pevalo je isključivo i samo uživo! Sramota za Balkaniku. Treba da se stide zbog prevare i nefer borbe! Srbijo probudi se! Ovo je bruka! Odemo do Lisabona na ovakav sraman način”, napisala je Maja.

https://www.instagram.com/p/BffGFGKFM8k/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_profile_upsell_test

Na ovoj fotografiji označila je i organizatore Eurosonga kako bi ih upoznala sa situacijom, kao i razne blogove koji se bave ovim takmičenjem.

Advertisement

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Maja Nikolić traži diskvalifikaciju “Balkanike”: Pobedili su na Beoviziji na PLEJBEK!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.