Maraja Keri raskida veridbu sa svojim dragim, inače MILIJARDEROM, i traži ODŠTETU od 50 MILIONA DOLARA

Razvod

Foto: printscreen/instagram

Pevačica Maraja Keri rešila je da od svog bivšeg dragog Džejmsa Pakera, koji je inače milijarder, uzme 50 miliona dolara! Tu sumu novca mu traži nakon što su nedavno raskinuli veridbu.

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju u junu prošle godine, a objavili veridbu u januaru ove godine.

[adsenseyu5]

A nakon svega Maraja sada traži odštetu jer, kako tvrdi, ona je ceo svoj život promenila i prilagodila Džejmsu kada se on iz Njujorka preselio u Los Anđeles.

Uz to, njeni bližnji kažu i da joj je prethodno obećao štošta što se odnosi na finansije.

Mediji su prenosili i kako je Parker navodno Maraji dozvolio da zadrži verenički prsten od tričavih deset miliona dolara.

Sada se očigledno ispostavlja da njoj to ni blizu nije dosta.

Kako piše portal TMZ, za raskid je navodno kriv ljubomorni milijarder kome je smetao odnos pevačice sa njenim plesačem i koreografom Brajanom Tanakom, a osobe bliske pevačici tvrde da im je Maraja poverila da je Džejms bio nasilan i mentalno nestabilan.

[adsenseyu1]

Producenti njenog novog rijaliti-programa, koji treba da se emituje, zabrinuti su jer se boje da će ona sve prekinuti zbog nemilog razlaza sa verenikom.

(Skandalozno.rs, Izvor: zena.blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Maraja Keri raskida veridbu sa svojim dragim, inače MILIJARDEROM, i traži ODŠTETU od 50 MILIONA DOLARA"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.