Mihina ćerka: “Svi ste neznalice! Nisi Ciganin ako živiš u Srbiji” – VIDEO

fudbal

Siniša Mihajlović – foto: Printscreen/Twitter/Rainews

Siniša Mihajlović je, uoči finalnog meča Kupa Italije, ponovo pokazao svoj “raskošni” temperament. Sada je reagovala i njegova ćerka Viktorija Mihajlović.

Internetom se raširio snimak na kom se vidi kako ga policija obuzdava i sprečava da se obračuna sa navijačem Lacija koji ga je uvredio.

Kako prenosi Sport klub, dan kasnije, Mihajlovićeva supruga otkrila je da ga nisu vređali navijači, već verovatno jedan od policajaca. Mediji su preneli da mu je navijač dobacio: “Zingaro (Ciganin)”.

A njegova ćerka Viktorija je na Instagramu napisala da to “Zingaro” nije uvreda. Uvreda je bilo to što je prethodilo “usrani”.

“Ne treba tako da se reaguje, to je tačno. Toliko puta nisam bila saglasna sa impulsivnim reakcijama mog tate, iako sam njegova ćerka i slična sam temperamentom. Ali sada moram da kažem da ste svi vi neznalice – obraćam se onima koji misle da je to što neko živi u Srbiji znači da je Ciganin! To nije slučaj. I još jedna stvar – uvreda nije u onome ‘Zingaro‘ već u ‘usrani‘. Ako Ciganin znači biti kao moj otac, onda hvala“, napisala je između ostalog Viktorija.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

non trovo le parole

Објава коју дели Viktorija Mihajlović (@vickymiha) дана

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net/nedeljnik.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Mihina ćerka: “Svi ste neznalice! Nisi Ciganin ako živiš u Srbiji” – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.