Nećete verovati: U rijaliti “ZADRUGA” unose bebu staru 8 meseci, koja će tamo odrastati?!

porodica

foto-ilustracija: pixabay.com

Uskoro počinje „Zadruga“, u koju je vlasnik „ružičaste televizije“ uložio velike sume novca, a prema navodima njegovog portala, stanovnik „grada za poznate“ biće i dete koje još uvek nije progovorilo.

Pripreme za početak novog rijalitija „Zadruga“ privode se kraju, a kako Pink.rs navodi, pored mnogobrojnih poznatih lica, u istom će se naći i osmomesečna beba.

Željko Mitrović je najavio da će lično u rijaliti uneti bebu koja je stara tek osam meseci i koja je tek prohodala, ali ne i progovorila. Kako je sam rekao, ova beba će odrastati u rijalitiju tokom narednih godina.

Jedna od glavnih posebnosti je i ta što će Zadrugari moći sve da kupe, i to po realnim cenama sa uračunatim PDV-om, ali će raspolagati samo novcem koji dobijaju kao nedeljnu platu.

[adsenseyu5]

Iza gradskog kompleksa nalazi se i malo selo sa, naravno, domaćim životinjama.

Ali, u okviru Rajskog vrta, učesnici će, pri kontaktu sa Drevnim Drvetom Mudrosti, hrastom od pre nove ere, moći da upoznaju i neke retke, egzotične životinje.

Rijaliti „ZADRUGA“ dobija novu voditeljku: STARLETA će, kako se priča, dobiti platu od čak 5.000 evra?!

Veštačka kiša, promena klime, simulacija munja i gromova, ali i lasersko-hologramske projekcije će sigurno biti velika inovacija u TV produkciji ove vrste, ali svakako i faktor iznenađenja, ali i promene raspoloženja učesnika – navodi izvor blizak produkciji.

Rijaliti „Zadruga“ počinje početkom septembra.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Nećete verovati: U rijaliti “ZADRUGA” unose bebu staru 8 meseci, koja će tamo odrastati?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.