NEZAPAMĆEN ŠOK U PAROVIMA: U program se uključio Albanac koji tvrdi da je pravi otac Vesninog sina, evo kako je ona reagovala! – VIDEO

vesna rivas

Foto: Printskrin/TV Happy

Izvesni Nevid Demiri je zaprepastio sve učesnike kada je ispričao da je on navodno pravi otac Vesninog sina Petra

U “Parovima” je nastala prava ludnica kada se u program uključio muškarac koji se predstavio kao Ljuti, koji tvrdi da je pravi otac sina Vesne Rivas, Petra.

[adsenseyu5]

– Moj ime je Nevid Demiri, nadimak mi je Ljuti. Vesna Rivas krije istinu 28 godina! Ja sam Albanac iz Tetova i živeo sam krajem osamdesetih u Beogradu. Vesna Rivas ima sina Petra sa mnom i to još dok je bila u braku sa Draganom Pajićem. To je prava istina! Sutra se vidimo Dragan Pajić, Petar i ja i idemo da radimo DNK. Analize će potvrditi pravu istinu – poručio je Ljuti i zaprepastio sve u rijalitiju.

Vesna Rivas je posle ovog šokantnog uključenja rekla da je ovo sve totalna izmišljotina.

Izvesni gospodin koji je se javio uopšte nije ljuti niti iko koga poznajem. Izmišljena priča, izmišljeni čovek. Ljuti je čovek koga znam dugi niz godina ali ga i nisam videla desetak godina, jer sam čuo da se vratio u Makedoniju a sada je u Nemačkoj.

[adsenseyu1]

Čovek je Albanac, neko sa kim se družilo celo moje društvo, znao ga je i moj bivši muž, jer nam je on devedesetih završavao kupovinu deviza a susretali smo se i po splavovima – objasnila je Vesna a uključenje Ljutog je iznerviralo i pevačicinog sina Petra koji se takođe uključio u program.

[adsenseyu1]

A nakon njega i Dragan Pajić, bivši muž Vesne Rivas je prokomentarisao izjave Ljutog.

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "NEZAPAMĆEN ŠOK U PAROVIMA: U program se uključio Albanac koji tvrdi da je pravi otac Vesninog sina, evo kako je ona reagovala! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.