NOVAK iskreno: BOLELO ME JE kada sam čitao pojedine članke o sebi!

Intervju

foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je i u drugom kolu Rolan Garosa bez većih problema prešao prepreku, pošto je eliminisao Žoaa Souzu sa 3:0 u setovima.

Evidentno je da najbolji srpski teniser vraća prepoznatljivu formu, ali je pred srpskim novinarima istakao i da mu nije bilo lako što je u trenucima kada nije igrao najbolje, doživljavao kritike medija.

Pročitajte još i ovo:

Novak Đoković – PRVI PUT, OTVORENO O PADU: Evo, ovako je nestala ona teniska iskra u meni

Nije mu bilo svejedno, rekao je i da ga je bolelo kada je čitao određene članke, ali da se povukao jer to nije bilo vredno pažnje, kako to ne bi uticalo na njegov unutrašnji mir.

[adsenseyu5]

– Pre svega, svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje, što ja moram da poštujem. I poštujem apsolutno.

Ponekad je vrlo vredna konstruktivna kritika jer može da ukaže na stvari koje ti možda svojim očima ne možeš da primetiš – rekao je Đoković, a onda nastavio u dahu:

– Postojalo je mnogo spekulacija, neumesnih komentara i naslova, priča… Potpuno sam se isključio iz toga jer ne želim da takve stvari utiču na moj život i na moj unutrašnji mir. Nije vredno pažnje kada se neko na taj način ophodi prema tebi.

Pročitajte još i ovo:

Slatki razgovor Novaka i Stefana na treningu – VIDEO

Kada mediji pišu o određenoj osobi, moraju da budu svesni da to ima značajniju konotaciju u ljudskom smislu – svaki naslov i svaka priča utiču na život pojedinca o kojem se piše, pogotovo ako neko to prati.

[adsenseyu1]

– Meni je ranije bilo lepo da pročitam određene članke i bolno kada pročitam neke koje nisu na mestu, ali ponavljam, malo sam se povukao u stranu i usredsredio se na stvari na koje ja mogu da utičem – zaključio je Đoković.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "NOVAK iskreno: BOLELO ME JE kada sam čitao pojedine članke o sebi!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.