Novica Veličković: Evo zašto sam hteo da prebijem Nikolu Jokića! – VIDEO

Intervju

Novica Veličković – foto: printscreen

Kapiten Partizana otkrio je jednu zanimljivu anegdotu iz vremena kad je u Megi igrao sa sjajnim srpskim centrom Nikolom Jokićem.

Novica je u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” ispričao kako hteo da prebije Nikolu Jokića na jednom treningu u Megi jer mu je probacio loptu kroz noge.

“Da… Znaš šta, taj mali… Pričamo o Joki koji je sad NBA zvezda, ali tad je došlo dete buckasto, nezgrapno… Trči, nema mišić, skine se u svlačionici ja gledam i kažem ‘sine jesi li nekad nešto radio’… Međutim, prvu vežbu koju mu Miloje (Dejan Milojević) pokaže, nekih šest promena, on uradi kao od šale. Nešto s čim bi igrači od 25, 26 godina imali problema i pitali, čekaj šta si mi rekao. A on, odsluša šta treba i bam – kao kap.

E sad, Deki mu je pokazivao trikove, jer je on pun tih nekih trikova i fora da mene nasamari. To je bila neka finta kod koje je on probacio meni loptu kroz noge, gde ja uopšte nisam video loptu. U momentu kako je probacio on je položio loptu u koš. Svi su počeli da se smeju, cela ekipa mi se smeje… On je imao 17 godina i ja na njega krenem, a on kaže: ‘Šta ti je bre budalo’… Nisam mogao da verujem da me je neko toliko ispalio” ispričao je uz osmeh kapiten Partizana.

Na 1:06:15 možete pogledati kako Novica Veličković prepričava ovu zaniljivu anegdotu.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

Budite prvi sa komentarom na članku "Novica Veličković: Evo zašto sam hteo da prebijem Nikolu Jokića! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.