Novinari ih uhvatili na delu: Kubura prevario Mariju posle 20 godina braka

par

Glumac pre dve nedelje posetio advokata kako bi se s njim posavetovao o prekidu bračne zajednice s Marijom Savić, koja je trajala 20 godina

Aleksandar Srećković Kubura, koga je naš paparaco proteklog vikenda uhvatio u prevari sa 18 godina mlađom ljubavnicom, tvrde dobro upućeni, želi da se razvede od supruge Marije Savić Srećković.

Pre nego što je Kurir otkrio da glumac vara ženu sa studentkinjom Akademije umetnosti Petrom Radivojević, on je, saznajemo, posetio advokata, s kojim se posavetovao u vezi s razvodom posle dve decenije dugog braka s prvakinjom u fitnesu.

Viđaju se u gluvo doba noći... Kubura i Petra uslikani u dva ujutru
– Brak između Marije i Kubure koji je bio u krizi dodatno je uzdrman zbog njegoveafere s Petrom. Kad je Marija videla fotografije na kojima se njen suprug ljubi s devojkom koja je samo pet godina starija od njihovog sina Alekse, poludela je i nastala je ozbiljna svađa – priča naš izvor koji je dobro upućen u život supružnika i nastavlja:

– Svoje neverstvo Kubura nije demantovao, jer nije ni mogao pošto slike sve govore. On svu odgovornost prihvata na sebe – završava naš izvor.

Tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa Srećkovićem injegovom ženom Marijom, ali oni do zaključenja ovog broja nisu odgovarali na pozive i poruke. S druge strane, Petra, koja je inače ćerka poznatog akademskog slikara Slavoljuba Radivojevića, nije bila raspoložena da priča o tome što je baš ona uzrok kraha 20 godina dugog braka između supružnika koji imaju dvoje dece.

– Zaista nemam komentar, hvala na razumevanju – kratko nam je rekla Petra.
Podsetimo, Kubura i Petra su se upoznali početkom leta na snimanju studentskog filma, gde je Radivojevićeva radila kao organizator, nakon čega su započeli romansu.

Uhvaćeni na delu... Prve fotografije preljubnikaUhvaćen
(Kurir)

 

Budite prvi sa komentarom na članku "Novinari ih uhvatili na delu: Kubura prevario Mariju posle 20 godina braka"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.