Oglasio se “Grand”: Evo šta je tačno ukradeno iz vile Saše Popovića

Intervju

Saša Popović – foto: Dragana Udovičić

Press služba Grand produkcije oglasila se povodom pljačke kuće Saše Popovića koja se desila tokom prethodnog dana.

Kako smo ekskluzivno objavili, iz porodične vile lopovi su odneli sef, što je press služba “Granda” sada i potvrdila.

– Tokom prethodne noči porodična kuća Saše Popovića obijena je od strane nepoznatih lica. Tom prilikom iz doma direktora Grand produkcije odnesen je sef sa određenom dokumentacijom, kao i nekoliko satova koji pripadaju najužim članovima porodice Popović – kažu sa Granda.

– Naglašavamo da nije istina da je iz kuće odnesena i određena suma novca, budući da direktor “Granda” papire od vrednosti i novac drži u banci. Kako se ovom informacijom naročito spekuliše, a kako ne bismo ometali organe reda u otkrivanju počinilaca ovog nemilog događaja, ovim saopštenjem i završavamo obraćanje medijima kada je reč o ovoj temi. Molimo sve predstavnike medija da imaju razumevanja da je reč o privatnoj stvari Saše Popovića i njegove porodice, te da u cilju dalje istrage ne treba davati mesta senzacionalnim i neistinitim vestima – zaključuju sa Granda.

Podsetimo, malo pre podneva u kuću Saše Popovića stigla su tri inspektora, a dom direktora “Granda” napustili su u 13:20 časova.

Saša je u jednom trenutku sa njima izašao do kapije, a primetili smo i Sašinu suprugu Suzanu Jovanović, kao i jednog od najbližih saradnika i prijatelja Saše Popovića, Gorana Šljivića.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Oglasio se “Grand”: Evo šta je tačno ukradeno iz vile Saše Popovića"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.