OVOG čoveka u Novakovom boksu u Madridu NIKO nije očekivao

Ilustracija

foto: Tanjug/AP

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je počeo odbranu Mastersa u Madridu bez dosadašnjeg stručnog štaba, ali sa neočekivanom osobom u svom boksu.

Novak je pred početak turnira u Madridu otpustio čitav stručni štab koji su činili Marjan Vajda, Miljan Amanović i Gebhard Fil-Grič.

Njih nema u Novakovoj loži, a tamo su očekivano tokom meča bili Marko Đoković, koji je u odsustvu prvog Novakovog trenera privremeno preuzeo tu ulogu i kontroverzni guru Pepe Imaz.

[adsenseyu5]

Bilo je i najavljeno da da će se samo njih dvojica našli u loži, ali su mnogi iznenađeni da tu vide i Patrika Muratoglua, jednog od najboljih teniskih trenera na svetu, koji je inače i trener Serene Vilijams, najbolje teniserke na svetu.

Serena Vilijams i Patrik Muratoglu, foto: Reuters

Da li se sprema neki vid saradnje, ili je Muratoglu tu samo kao prijatelj Novaka, pošto njegova akademija sarađuje sa Novakovim restoranom u Monte Karlu, ostaje za sada da se nagađa.

[adsenseyu1]

Svakako će i Muratoglu imati određenu pauzu kada je trenerski posao u pitanju, jer se Serena Vilijams trenutno povukla iz tenisa nakon što je ostala u drugom stanju.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković slavio je nad Nikolasom Almagrom sa 6:1, 4:6, 7:5, u 2. kolu Mastersa u Madridu.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "OVOG čoveka u Novakovom boksu u Madridu NIKO nije očekivao"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.