OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM: Severina mora hitno na operaciju!

Ilustracija

foto: Instagram/severina

Severina Kojić je ostala bez glasa, zbog čega će hitno morati na operaciju, saznaje Kurir.

Kebina snajka ima zakazanu intervenciju u ponedeljak, kada će skinuti polipe na glasnim žicama zbog kojih je otkazala brojne nastupe.

Pevačica se nekoliko nedelja strogo pridržavala uputstava lekara, koji su je savetovali da ne peva i što manje govori kako bi se njeno zdravstveno stanje popravilo i kako bi izbegla operativni zahvat. Ali i pored svega toga, Seve nije uspela da zaleči glasnice, pa će za dva dana morati da ode na operaciju. Kako smo saznali od izvora bliskog Kebinoj snajki, lekari su joj na kontroli rekli da će morati hitno da joj operišu polipe.

[adsenseyu5]

Promenila boju glasa

Severina je pre skoro mesec dana prvi put otišla kod doktora pošto je primetila da ima promene u boji glasa, pa je posumnjala da su u pitanju polipi. Lekar je pomoću laringskopa potvrdio njene sumnje i savetovao joj da pokuša alternativnim putem da sanira benigne izrasline na glasnim žicama.

Tri nedelje nije pila tople napitke, izbegavala je začinjenu i čvrstu hranu, otkazala je nastupe i slabo je govorila kako bi štedela glasnice. Sve to nije dalo očekivane rezultate, pa joj je lekar nedavno rekao da je operacija neizbežna i da ipak mora pod nož jer su polipi veliki i prete da joj ugroze disajne puteve. Zahvat je zakazan za ponedeljak i obaviće ga u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu – priča naš izvor blizak pevačici.

Dok je posećivala ordinacije, Severinu je u stopu pratio muž Igor Kojić, pa je ona sve te stresne situacije mnogo lakše podnela.

– Nije uopšte uplašena jer je svesna da je to rutinska operacija i da će se brzo vratiti poslu. Igorova podrška u ovim trenucima joj mnogo znači – završava naš sagovornik.

[adsenseyu1]

Seve je i pre devet godina operisala polipe na glasnim žicama. Pokušali smo da dobijemo komentar od nje ovim povodom, ali ni ona ni njen menadžer Tomica Petrović nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "OZBILJAN ZDRAVSTVENI PROBLEM: Severina mora hitno na operaciju!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.