PARTNER JE OSTAVIO DOK JE BILA TRUDNA SA BLIZANCIMA: Naša voditeljka progovorila o ocu svoje dece

sinovi

Foto: Kurir.rs

Voditeljka Dragana Katić (51) pre 19 godina postala je majka blizanaca, sinova Bojana i Bobana Živanovića.

Ona je sada progovorila o ocu svoje dece, od kojeg se rastala još dok je bila trudna.

– U početku su svi govorili da sam hrabra što sam odabrala da sama brineom o sinovima, i mada nisam diskutovala na tu temu, mislila sam kako to ne mogu nazvati hrabrošću, jer sam imala zaleđinu – svoje roditelje.

[adsenseyu5]

Oni nisu bili srećni zbog moje odluke, ali su me podržali. Sada, posle 19 godina, mogu da kažem da sam uspela – ispričala je ona za magazin “Gloria”, te otkrila zašto otac njene dece nije bio prisutan u njihovom odrastanju.

sinovi

Foto: Dragana Katić / Instagram

– Jednostavno, bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno, i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i sa tim sam raščistila.

[adsenseyu1]

Takva sam, uvek gledam da sebi ugodim, i na dnevnom nivou, a kamoli u životu generalno. Posle on iz raznoraznih ali opravdanih razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos.

(Skandalozno.rs, Izvor: Blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "PARTNER JE OSTAVIO DOK JE BILA TRUDNA SA BLIZANCIMA: Naša voditeljka progovorila o ocu svoje dece"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.