Pogledajte kolike HONORARE imaju članovi žirija “PINKOVIH ZVEZDA”!

Novčanica

foto-ilustracija: pixabay

Šaulić pogodio najveći honorar – 5.000 evra po emisiji, a za celu sezonu inkasiraće 175.000!

Brunclikova dobija 105.000, Aleksandra 50.000, Dara je tražila reklamu za koncert i album, a Mirkovićeva – ništa.

Šaban Šaulić kao član žirija „Pinkovih zvezda“ dobija 5.000 evra po emisiji, odnosno 175.000 za celu sezonu, dok Dragana Mirković u ulozi sudije neće zaraditi ništa!

[adsenseyu5]

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, kralj folka uspeo je dobro da unovči transfer iz „Zvezda Granda“ na Pink ili, kako je on to rekao, „iz FK Mačva u Barselonu“. Sa čelnicima ružičaste televizije Šaban i njegova supruga i menadžerka Goca ugovorili su honorar od 5.000 evra po epizodi.

Ako Šaulić snimi svih 35 emisija, dogodine će biti bogatiji za čak 175.000 evra, što ga čini najplaćenijim članom žirija, mada ni ostali nisu loše prošli, izuzev Mirkovićeve, koja je pristala da učestvuje za džabe!

– U želji da po gledanosti prestignu „Zvezde Granda“, vlasnici Pinka nisu štedeli. Tako su Šabanu ponudili najveći honorar, kao i niz drugih pogodnosti, kao što je besplatan marketing za nove pesme i koncert.

Dobro se unovčila i Zorica Brunclik – 3.000 evra po emisiji (105.000 za celu sezonu). Ona je od producenata tražila i poseban apartman u roze tonovima – kaže naš dobro upućen izvor s televizije Pink.

[adsenseyu1]

Među prvima je poziv dobila Dragana.

– Njoj honorar nije bitan! Osim smeštaja i avionskog prevoza od Beča do Beograda, nije ništa drugo tražila! Ništa neće zaraditi ni Dara, ali je ona zahtevala od Pinka da joj obezbedi kampanju za novi album i koncert u Beogradu – kaže naš izvor.

Iako su mnogi mislili da je najteže bilo pregovarati s Aleksandrom Radović, pošto ona ne voli folk, ipak nije bilo tako.

– Ona je tražila i dobila 50.000 evra za žiriranje u celoj sezoni – zaključuje naš izvor.

Članovi žirija juče su snimali šou, pa su bili nedostupni za komentar. Zato smo pozvali Aleksandrinu pres službu:

– Ona to ne komentariše!

[adsenseyu1]

Šaban je odmah posle transfera rekao:

– Od Pinka sam dobio ponudu koja se ne odbija, ali se nije ticala finansija, već poslovnih planova!

Dara je nedavno istakla da ponudu nije mogla da odbije:

– „Siti rekords“ će objaviti moj album, a radiće mi kampanju za koncert u Areni.

ŽIRI „ZVEZDA GRANDA“ ZA „DŽ“!

Za razliku od članova žirija u „Pinkovim zvezdama“, njihove kolege u „Zvezdama Granda“ prihvatile su se tog poziva besplatno. Jelena Karleuša je više puta ponovila da nikada ne bi uzela ni dinar za žiriranje, a kako smo saznali, ostali članovi su pristali da budu sudije u zamenu za marketing koji im obezbeđuje Saša Popović.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Pogledajte kolike HONORARE imaju članovi žirija “PINKOVIH ZVEZDA”!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.