Poznati pevač Halid MUSLIMOVIĆ sprema se za surovi RIJALITI “Igre gladi” koji će se snimati u SIBIRU

Surovi rijaliti

foto: youtube/printscreen

Halid Muslimović ovih dana “trenira hladnoću” i “velike” minuse provodi u iščekivanju poziva iz Rusije za učešće u šou programu “Igre gladi” koji će se snimati u Sibiru.

Kaže da mu ove temperature, zapravo, mu prijaju kako bi se što bolje pripremio za ono što bi ga, eventualno, kao učesnika rijalitija moglo čekati.

[adsenseyu5]

“Potpuno sam spreman. Fizički sam u dobroj formi, a mislim i da sam psihički sasvim zdrav, mada se neki moji prijatelji, nakon što su čuli da sam se prijavio za rijaliti u Rusiji, pitaju je li to baš tako.

Šalim se, naravno, ali stvarno bih voleo da se okušam u Sibiru. Za mene hladnoća i minusi nikada nisu predstavljali problem. Mi, Krajišnici, jaki smo ljudi i sve možemo izdržati” kaže Muslimović.

Igre gladi” će trajati devet meseci, što je zapravo preživljavanje u uslovima sibirske zime, gde se temperature znaju spustiti i na minus 40 stepeni, a sve vrvi od divljih životinja.

Pročitajte još i ovo:

Na korak do LUDILA: Stiže novi RIJALITI u kome je dozvoljeno – SVE!

Pobednik će dobiti 1,5 miliona evra, ali mora izdržati sva surova iskušenja. Učestvovaće 30 takmičara, a niko od njih neće biti osiguran od povreda, a moraće potpisati da su svesni da može doći i do silovanja, pa čak i ubistva.

“Meni to predstavlja veliki izazov u životu i želim i sebi i drugima dokazati da mogu izdržati i u Sibiru.

[adsenseyu1]

Jedva čekam da me pozovu. Moj sin Enis, koji vodi komunikaciju s organizatorima, kaže da ima mnogo prijavljenih, ali nismo čuli da se prijavio neko s ovih naših prostora”, rekao je Halid.

(Skandalozno.rs, Izvor: avaz.ba)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Poznati pevač Halid MUSLIMOVIĆ sprema se za surovi RIJALITI “Igre gladi” koji će se snimati u SIBIRU"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.