Poznatu voditeljku napali u Tašmajdanskom parku!

Napadnuta

Voditeljka Nikolina Ristović (43) šetala je Tašmajdanskim parkom u Beogradu s dadiljom koja je gurala kolica, dok je ona šetala pomeranskog špica Artura.

Odjednom se pokraj njih stvorio veliki pas, kojeg je Nikolina probala da skloni, došao je i drugi koji je skočio na kolica.

“Dok je moja dadilja gurala kolica sa ćerkom Unom Sofijom, ja sam na povocu šetala Artura. Kad su se stvorili ti veliki psi, vlasnica nije napravila ništa da ih zaustavi, iako je jedan skakao po dečjim kolicima. Morala sam da reagujem. Počele smo da se svađamo, ali pošto nije bilo vajde, okrenula sam se i otišla”, prepričala je Ristovićeva dramatičan dan.

Međutim, tu nije kraj, vlasnica velikog psa je pošla za njima i uhvatila voditeljku.

“Počela je da me vuće za kosu, čupa i psuje. Naravno da sam joj odgovorila, neću prećutati takvim nekulturnim osobama. Vikala je da me prepoznala, da zna ko sam, dok sam ja zapanjena i u strahu bežala iz parka. Uplašila sam se za sebe, bebu i svog nedužnog psa, a policajca ili komunalnog inspektora nije bilo u blizini”, rekla je voditeljka.

Voditeljka živi u Beogradu otkako se zaljubila u istoričara umetnosti Vidoja Ristovića (41). U septembru slave drugu godišnjicu braka, a pre šest meseci su dobili ćerku Unu Sofiju.

Nikolina ima i stariju ćerku Hanu (17), koja živi u Zagrebu, gde se školuje.

(24sata.hr)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Poznatu voditeljku napali u Tašmajdanskom parku!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.