Prošlo je 10 godina od emitovanja poslednje epizode serije “Seks i grad”: Evo kako devojke izgledaju danas

Seks i grad

Prošlo je tačno deset godina otkako je emitovana poslednja epizoda popularne serije “Seks i grad”.

I dok mnogi fanovi znaju pojedine epizode a bogami i sezone napamet, nisu im ni promakle sve pikanterije iz privatnog života glavnih protagonistkinja ove serije. Ako ste se pitali kako Keri, Šarlot, Samanta i Miranda danas izgledaju, pogledajte.

Sara Džesika Parker

Sara Džesika Parker igrala je  kolumnistkinju Keri, opsednutu cipelama modom i muškarcima. Keri je večitu inspiraciju za kolumne nalazi u svojim uglavnom, disfunkcionalnim vezama sa muškarcima.

Sara Džesika je jedina od ove četvorke koja je karijeru nastavila i na filmskom platnu. Danas ima 49 godina.

Sintija Nikson

Sintija Nikson igrala je ironičnu Mirandu Hobs,  nezavisnu i ambicioznu advokaticu. Nije se pojavljivala u mnogo filmova nakon serije, ali je šokirala javnost kada je 2010. godine potvrdila svoju homoseksualnu orjentaciju.

Sintija sada ima 48 godina, drugačiju boju kose i za svoje godine izgleda sasvim dobro.

Kristin Dejvis

Kristin Dejvis proslavila se rolom šarmantne Šarlot Jork u seriji “Seks i grad”. Ona je najkonzervativnija u grupi a ujedno i najoptimističnija. Pojavila se u nekoliko filmova nakon serije, uključujući i hit komediju “Couples Retreat” 2009. godine.

Kristin danas ima 49 godina i lečeni je alkoholičar.

Kim Katral

Kim Katral je možda najpoznatija po ulozi u seriji “Seks i grad”. Igrala je  neobuzdanu “gutačicu” muškaraca Samantu Džons, opsednutu lepotom i željom da što duže zadrži mladalački izgled.

Kim je u avgustu napunila 58, a godine su ostavile traga na njenom licu.

(Blic)

Budite prvi sa komentarom na članku "Prošlo je 10 godina od emitovanja poslednje epizode serije “Seks i grad”: Evo kako devojke izgledaju danas"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.