Rusi nam otimaju Slobodu Mićalović: Pomama za našim nacionalnim blagom

Intervju

Printskrin: Youtube/RTS Balkanskom ulicom – Zvanični kanal

Mićalovićevoj se smeši velika karijera u Rusiji, jer je nakon saradnje s Kusturicom dobila ponudu za glavnu ulogu

Nakon Miloša Bikovića, blistava karijera u Rusiji smeši se i Slobodi Mićalović, saznaje Kurir.

Za našu glumicu postoji veliko interesovanje nakon što je u ruskim bioskopima prikazan njen novi film „Na mlečnom putu“, u kome su joj partneri Monika Beluči i Emir Kusturica.

[adsenseyu5]

Traže i Ninu

– Nakon što je sa Kusturicom bila na premijeri njegovog filma u Moskvi, Sloboda Mićalović postala je interesantna ekipi jednog filma, i to za glavnu ulogu. U trci za manje uloge u drugim projektima su i Nina Janković, Ivana Žigon i Milena Radulović – rekla je za Sputnjik Gordana Milevčić, producent i agent.

Sloboda Mićalović kaže za Kurir da je daleko od prve uloge u Rusiji.

FOTO: FONET

Snimaju Bosiljčić i Marić

– Nemam još ništa konkretno da vam kažem o ovome. Uspostavila sam saradnju s Gordanom i imam svog agenta u Rusiji. Tamo sam doživela veliki uspeh s filmom „Na mlečnom putu“ i zapazili su me nakon saradnje s Kusturicom. Znam da postoji ponuda za jedan film, ali još nemam ni scenario u rukama – kratko je rekla za Kurir Sloboda, koja je popularnost stekla nakon serije „Ranjeni orao“ reditelja Zdravka Šotre.

[adsenseyu1]

Od naših glumaca zapažene uloge u Rusiji ostvarili su Ivan Bosiljčić, Nebojša Dugalić i Milan Marić, koji je dobio glavnu ulogu u biografskom filmu o životu ruskog pisca Sergeja Dovlatova.

Novi izazov
U SERIJI O OKTOBARSKOJ REVOLUCIJI

U Sankt Peterburgu Miloš Biković trenutno snima za ruski Prvi kanal seriju u kojoj igra ruskog oficira. On je jedini Srbin učesnik projekta koji će biti emitovan za godišnjicu Oktobarske revolucije.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Rusi nam otimaju Slobodu Mićalović: Pomama za našim nacionalnim blagom"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.