Saša Popović poručio Jeleni Karleuši: Saberi se, ili letiš iz “Zvezda Granda”

Intervju

Saša Popović – foto: Dragana Udovičić

Na snimanje prve emisije „Zvezde Granda“ posle izbijanja porno-afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom Jelena Karleuša došla je vidno nervozna i neraspoložena, a to je i te kako uticalo na ostale članove žirija, kao i na sve takmičare.

Ništa bolja situacija nije bila ni kada su se upalile kamere.

Mrzovoljna

Pevačica je i dalje bila negativna, mrzovoljna, a najviše su ispaštali kandidati, koji su redom ostali bez njenog glasa.

– Stvarno sam veoma nervozna i nemam želju da komentarišem čak ni svoje kandidate – poručila je JK je u emisiji.

Iznenada, Karleušino raspoloženje se naglo promenilo, i to nakon jedne kratke pauze koju je inicirao Saša Popović. Direktor „Granda“ je, prema našim saznanjima, tada obavio ozbiljan razgovor s Jelenom i predočio joj svoj stav.

– Saša je otvoreno rekao Karleuši kako stvari stoje. Posao ne sme da trpi šta god da se dešava, i to je nešto čime se on rukovodi već decenijama. Možda je bio malo surov prema njoj, ali moralo je tako da bude. Rekao joj je: „Jelena, razumem kroz šta prolaziš, ali ovako ne ide. Ili se saberi i ponašaj se onako kako treba, ili da napravimo pauzu u saradnji“- rekao je naš izvor i dodao:

– Ona je bila zatečena i samo je promrmljala da će se potruditi, ali je posle nekoliko minuta na snimanju pokazala da je odlično shvatila njegovo upozorenje. Jasno je da joj pauza nikako ne bi odgovarala s obzirom na to da ju je učešće u „Zvezdama Granda“ uzdiglo kada joj je karijera stagnirala. Zato je do kraja emisije bila vidno raspoloženija, više je komunicirala, a čak se povremeno i osmehivala.

Karleuša i Popović nisu odgovarali na naše pozive.

Saša Popović ne toleriše kašnjenja
MILICI ZAPRETIO, A RADI OTKAZAO SNIMANJE!

Da je Popović surovi profesionalac i da ne trpi ni najmanje greške, a kamoli bahato ponašanje pevača, imali smo i mi priliku da se uverimo. U decembru 2016. godine na snimanju „Grand specijala“ malo je falilo da izbaci Milicu Pavlović iz emisije jer je kasnila na snimanje. Pevačica se zadržala duže u garderobi, gde se presvlačila, a kad je Saša video da ostali gosti u studiju samo nju čekaju, naredio je organizatorima da je pozovu da siđe.

– Ej, idi reci joj da siđe dole ili neka se čisti iz emisije! Kaži da sam ja tako rekao – vikao je Saša pred svima, a u roku od dva minuta Pavlovićeva je uletela u studio i smestila se u fotelju.
I Rada Manojlović je više puta govorila o tome da direktor „Granda“ ne toleriše kašnjenja i da je nju novčanu kažnjavao zbog toga, a jednom joj je i otkazao snimanje.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Saša Popović poručio Jeleni Karleuši: Saberi se, ili letiš iz “Zvezda Granda”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.