SEĆATE LI SE NJE: Evo kako danas izgleda Tajči! (VIDEO) (FOTO)

Kako danas izgleda

Prvi nastup je imala 1987. godine na Zagrebfestu sa pesmom “Noć od kristala”. Devedesetih su njeni hitovi bili među najpopularnijim pesmama u bivšoj Jugoslaviji. Tatjana Matejaš Kameron (44) danas živi u Los Anđelesu i bavi se duhovnom muzikom.

Miljenica cele Srbije: Evo kako danas izgleda čuvena Kasandra! (FOTO)

“Hajde da ludujemo”, “Moj mali je opasan” su pesme koje je veliki broj ljudi obožavao devedesetih. Simpatična plavuša plenila je scenom. Hit “Hajde da ludujemo” doneo joj je 1990. pobedu na Jugoviziji. Nazivali su je domaćom Merilin Monro i Barbikom. Na pesmi Evrovizije u Zagrebu osvojila je sedmo mesto.

[adsenseyu1]

Posle albuma “Bube u glavi” i početka rata u bivšoj Jugoslaviji, Tajči se preselila u SAD. Tamo je upoznala upoznala pijanistu i kompozitora Metjua Kamerona, za kojeg se 2000. godine udala, mama je trojice sinova.

Tajči

Pevačica se juče oglasila na Fejsbuku gde je prokomentarisala fotografiju na kojoj se nalazi u društvu nekadašnje muzičke ekipe i poručila nam je:

– Bila sam zgodna, talentovana i vredna devetnaestogodišnjakinja s velikim snovima i uvek otvorenog srca.

Želela sam da volim i primam ljubav kroz muziku. Verovala sam da će me muzika na neki način zaštiti od emotivnih razočaranja.

[adsenseyu1]

Tu smo, moja ekipa i ja u studiju 1990 – slavimo sjajan tiraž prvog albuma… Prvo što pomislim kad vidim ovu sliku je ono pitanje: “Šta bih rekla sebi kao devetnaestogodišnjoj devojci?”. “Veruj u sebe. Veruj da si dovoljno lepa, pametna, talentovana, dobra. Veruj da si vredna ljubavi samo zato što jesi, a ne zato što je moraš da je zaslužiš. Ne slušaj kad ti govore drugačije”.

(blic, skandalozno)

Budite prvi sa komentarom na članku "SEĆATE LI SE NJE: Evo kako danas izgleda Tajči! (VIDEO) (FOTO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.