SEDAM godina kasnije: Evo kako sada izgleda lepa NEDA iz serije “Greh njene majke”! – VIDEO

Advertisement

Kako danas izgleda...

printskrin: RTS

Glumica Ivana Jovanović (36) koja se proslavila kao Neda u seriji “Greh njene majke” Zdravka Šotre, pre četiri godine je batalila glumu, preselila se u Ameriku gde drži časove joge i bavi se slikarstvom.

Ljubavna priča Nede i Bojana (igra ga Ivan Bosiljčić) privukla je velku pažnju gledalaca, ali Ivana sada vodi sasvim drugačiji život, živi u Los Anđelesu sa sinom Viktorom i o glumi više ne razmišlja.

[adsenseyu5]

 

– Volim Beograd, ali oduvek sam želela da putujem i upoznajem druge kulture. U Los Anđeles sam došla turistički, ali sam shvatila da su grad, priroda, okean i pozitivni ljudi, koji ne osuđuju nego glorifikuju slobodu i radost, mnogo zdravija okolina za moga sina Viktora.

[adsenseyu1]

U Beogradu svi roditelji puše, a deca odrastaju u njihovom dimu i sebičluku paljenja cigarete. Ovde to rade samo uličari. Srpska prestonica je previše tmurna za moj razigrani duh – izjavila je Jovanovićeva za “Novosti”.

 

[adsenseyu1]

Iako je prošlo sedam godina od kada je serija snimljena, Ivana se nije mnogo promenila…

[adsenseyu1]

… I lepa je kao i ranije:

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "SEDAM godina kasnije: Evo kako sada izgleda lepa NEDA iz serije “Greh njene majke”! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.