Sergej Trifunović nasleđuje Sašu Jankovića: Glumac ide na čelo Pokreta slobodnih građana?

Napadnut

Sergej Trifunović – foto: Fejsbuk

Glumac Sergej Trifunović mogao bi da nasledi Sašu Jankovića na liderskoj poziciji Pokreta slobodnih građana.

Njegovu kandidaturu očekuju i u PSG, jer funkcioner ovog pokreta i zasad jedini prijavljeni kandidat Aleksandar Olenik kaže za Kurir da i on ima informacije da Trifunović ima nameru da kao kandidat nastupi na izbornoj skupštini 26. januara.

– Čuo sam od saradnika i prijatelja da mu je to namera. Videćemo, uostalom, ko će biti kandidati, jer do 18. januara se mogu podneti kandidature. Zasad sam samo ja formalno kandidat – objašnjava Olenik.

Ipak, Sergej Trifunović juče nije otkrivao svoje namere.

– On može da izjavljuje šta god hoće, ali ja ne želim ništa da komentarišem – izjavio je glumac za Betu.

Politički analitičar Milan Nikolić ocenjuje da bi PSG imao bolju perspektivu ukoliko bi kormilo preuzeo Trifunović, ali samo ukoliko “umiri” svoje javne nastupe.

– Uvek je bolje da lider bude poznata ličnost. Trifunovićevi nastupi su iskreni i temperamentni, a to u politici nisu najpoželjnije veštine. Ukoliko bi poveo PSG, morao bi da bude pažljiviji u javnom obraćanju, jer politika je veština pravljenja kompromisa – objašnjava Nikolić za naš list.

Saša Janković se 17. decembra 2018. povukao s mesta lidera PSG.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Sergej Trifunović nasleđuje Sašu Jankovića: Glumac ide na čelo Pokreta slobodnih građana?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.