Sergej Trifunović se obratio javnosti povodom napada na Kseniju Radovanović – VIDEO

Napadnut

Sergej Trifunović – foto: Fejsbuk

Glumac i lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović izjavio je večeras da nije video napad na aktivistkinju inicijative “Ne davimo Beograd” Kseniju Radovanović, jer se, kako kaže, incident dogodio iza njegovih leđa.

Trifunović se oglasio iz Njujorka posle optužbi da krije identitet muškarca koji je 8. marta udario Radovanovićevu na dodeli BeFem priznanja za doprinos feminizmu za 2018. godinu.

Ona je ranije izjavila da su nasilnik i Sergej napustili Kulturni centar Grad pre dolaska policije.

Svedoci nemilog događaja tvrde da je Trifunović “pobegao na svom motoru nekoliko trenutaka pre nego što je došla policija“.

Trifunović je, međutim, preko Tvitera poručio da nije umešan u ovaj događaj, jer ne poznaje aktere incidenta.

– Tu su bili neki moji prijatelji i dečko koga ja znam, on je došao sa nekim tipom. Ja sam se rukovao, upoznao sa njim, nisam čuo njegovo ime zbog galame, pio piće, a onda sam čuo vrisku i ciku iza svojih leđa. Bio je u klinču sa tom devojkom, koju takođe ne znam. Izleteli su napolje, izašao sam i ja kao stari mirotvorac da vidim ko je koga tu udario i vratio se da dovršim pivo – objasnio je Trifunović.

Ksenija Radovanović – foto: Tanjug/ Filip Krainčanić

On je dodao da je po povratku u klub doživeo “neviđenu agresiju nekoliko žena, koje su tvrdile da je njegovo obezbeđenje udarilo tu devojku i polomilo joj naočare, što je smešno jer je poznato da nema obezbeđenje“.

– Ne mogu da se osećam umešanim u sve ovo, niti poznajem devojku, niti čoveka koji ju je udario, niti sam video incident, koji se desio iza mojih leđa dok sam pio pivo sa prijateljicama Ivanom Vukumirović i Anom Ćurčin. Nadam se da klub ima kamere i da sve to može da potvrdi. Nemojte me uvlačiti u ovu šaradu, želim vam sve najbolje iz Njujorka gde sam leteo. Doviđenja, prijatno, nema više izjava na ovu temu – poručio je Trifunović.

Sergej Trifunović – foto: AP/Tanjug

Radovanović je u intervjuu za “Dojče vele” ispričala da je dobila udarac nakon što je reagovala na bahato ponašanje i verbalne uvrede nepoznatog muškarca, koji je grubo prošao između nje i njene drugarice, odgurnuvši ih.

Navela je da ga je zamolila da obrati pažnju, a da se on samo nasmejao i otišao, a kada je posle 15 minuta pogledala u pravcu grupe ljudi sa kojima je stajao, među njima je primetila i Trifunovića.

– Kako sam se okrenula, taj muškarac mi se obratio rečima ‘šta gledaš ćorava‘, što je mene užasnulo. On je to ponovio i uneo mi se u facu pretećim glasom. Nisam znala šta da radim, imala sam u čaši malo vode i polila sam ga, nakon čega me je udario u glavu. Naočare su mi odlete dva metra, a i ja metar – ispričala je Radovanović.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

1 komentar na "Sergej Trifunović se obratio javnosti povodom napada na Kseniju Radovanović – VIDEO"

  1. Kad pre pobeze sa mesta dogadjaja tim motorom, i stize, ni manje ni vise u Njujork!!
    Koja slina odvratna!! Psiho kukavicki! Nikada covek od njega! Fuuuujjjjj

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.