Skandalozno: Košarkaš iskeširao pola miliona evra za zakup separea!?

Nikola Peković rasipa novac na sve strane, pa je ove letnje sezone za glavni separe u diskoteci „Top hil“ u Budvi iskeširao čak pola miliona evra, saznaje Kurir!

Bivši košarkaš Partizana i jedan od najboljih centara NBA lige ne žali da potroši velike pare za dobar provod, pa mu je tako svako veče na raspolaganju bila VIP loža, konobari, kao i neograničena količina alkoholnih pića, energetskih napitaka i sokova.

– U poslednje vreme spekulisalo se da je diskoteku na Topliškom putu kupio od Duška Šarića, međutim, činjenice govore suprotno. On je tamo postao bukvalno inventar, te je platio petsto hiljada evra za separe iz kojeg ima idealan pogled na binu.

Uglavnom je dolazio posle ponoći u većem društvu i lumpovao do jutra uz skupa žestoka pića. Pošto je veliki ljubitelj srpske estrade, najbolje se proveo na nastupima Svetlane Cece Ražnatović, Ace Lukasa i Severine Vučković.

Često su s njim dolazili Duško Šarić, Aco Pejović i druge poznate ličnosti – rekao je jedan Pekovićev prijatelj i dodao da se košarkaš uvek kreće u pratnji obezbeđenja.

Nikola brine za svoju bezbednost i zbog toga je pre nekoliko meseci pojačao svoje obezbeđenje, koje se nijedne sekunde ne odvaja od njega – kaže izvor Kurira.

(Kurir)

Budite prvi sa komentarom na članku "Skandalozno: Košarkaš iskeširao pola miliona evra za zakup separea!?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.