Šok na Evroviziji: Čoveka pretukli ispred srpske pevačice, pred sam nastup!

Kritika

Balkanika – foto: AP/Tanjug

Naime, na takmičenju za Pesmu Evrovizije u Lisabonu dogodio se neviđeni skandal, kada je za vreme nastupa pevačice Suri, predstavnice Velike Britanije, nepoznati muškarac izašao na scenu, oteo mikrofon i počeo da skandira.

Organizatori su ponudili da Velika Britanija ponovo otpeva svoju pesmu pošto svi završe nastupe, a tim Velike Britanije je odlučio da za to nema potrebe.

Naši predstavnici izvodili su “Novu decu” odmah posle tog događaja, a šta se dešavalo iza kulisa otkrio je Sanja Ilić.

“Naš nastup je takav da Danica, kad počne da peva, da će to biti onako… frapantno za sve, da će ih, što kažu, pokidati. Međutim, sam početak nastupa bio je čudan. Ja nisam znao šta se desilo. Video sam da ona peva odlično, ali kao sa nekom dozom straha. Pa sam pomislio: ‘Eto, dete smislio neku novu interpretaciju za finale’. I kad su došli, ona se tresla. ‘Šta je bilo?’ a ona kaže: ‘Čoveče, ispred nas u hodniku su doveli nekog čoveka i ubiše ga od batina. Mi treba da izađemo na scenu, a njega dvojica udaraju”, pričao je Sanja, koji je tek posle na snimku video šta se zapravo dešava.

EVROVIZIJA: Britanski kolumnista žestoko uvredio srpske muzičare

Zaključio je da je velika hrabrost posle takvog događaja izaći na scenu kao da ništa nije bilo, nazivajući ih profesionalcima.

Na pitanje da li bi opet išli na Evroviziju, odgovorio je:

“Što da ne. Nama je bilo lepo, nama je bilo zabavno, mi smo se usper i proveli, ja mislim i mnogo toga naučili”, ističući svakako koliko je rada, truda i napora svakako neophodno za neki ovakav podvig.

Inače, predstavnica Velike Britanije svoj prvi nastup je imala kao dete i pevala je u crkvi Sv. Marka u Veneciji. 2015. i 2017. godine na Evroviziji nastupala je sa belgijskim predstavnicima.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Šok na Evroviziji: Čoveka pretukli ispred srpske pevačice, pred sam nastup!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.