SRAMNO: Kanađani optužili NOVAKA da ne igra jer je uhvaćen u dopingu!

Pad

foto: AP/Tanjug

Kanadski radio RDS tvrdi da je pad u igri najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića u poslednjih godinu dana i pauza do kraja sezone rezultat su toga što je uhvaćen u dopingu.

Kanađani su bez skrupula optužili Đokovića da je koristio doping, na osnovu njihovih “poverljivih izvora iz sveta tenisa”, a tekst sa portala ovog radija preneli su brojni svetski mediji.

[adsenseyu5]

Autorka teksta Helen Peletije je napisala:

– Novak Đoković je uhvaćen u dopingu? Prolaze nedelje i nedelje, a glasine i dalje kruže. Posle razgovora sa prijateljima i kolegama koje imaju veze u svetu tenisa i putuju tokom cele sezone po turnirima, saznala sam da mnogi od njih misle da je Novak Đoković, koji je završio sezonu, uhvaćen u dopingu i da je zaštićen od strane Svetske teniske asocijacije.

KRAJ: Novak ĐOKOVIĆ doneo odluku o svojoj daljoj karijeri!

Neki se pitaju zašto se desio ovaj nagli i ogroman pad u njegovoj igri, zbog čega je prošle godine bio daleko ispod njegovih fenomenalnih fizičkih mogućnosti, koje je pokazivao još od 2011. godine.

Šta je sa njegovim ličnim problemima? Da li je ovaj hronični problem sa ramenom, koji vuče nekoliko godina, samo običan izgovor? Da li je uzeo odmor da bi se fizički oporavio i oživeo svoj talenat?

U svakom slučaju, kruže glasine koje sam čula sa više strane i moram da priznam da neke od njih dolaze od ljudi iz mog okruženja koje veoma mnogo poštujem – napisala je novinarka Peletije.

[adsenseyu5]

foto: rds.ca

Ne tako davno na sličan način optuživan je Rafa Nadal, koji je najavio da će tužiti sve koji prenesu takve tvrdnje.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "SRAMNO: Kanađani optužili NOVAKA da ne igra jer je uhvaćen u dopingu!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.