SRAMOTA: Evo zašto se povredio Jusein BOLT

Pad

foto: Reuters

Svet sporta je ostao u šoku… Jednoj velikoj karijeri je došao kraj, i to na ružan način. Jusein Bolt je ostavio atletiku, a njegovu poslednju trku na Svetskom prvenstvu u Londonu obeležila je povreda.

U štafeti 4×100 Bolt je ostao nemoćno da leži. Ljubiteljima ovog sporta kao da se svet srušio.

Istina, Jamajčanin nije bio potpuno spreman, ali čini se da iza svega stoji greška organizatora. Tako bar tvrde Boltove kolege iz štafete.

– Držali su nas predugo u čekaonici. Juseinu je sve vreme bilo veoma hladno. Dok smo stajali rekao mi je: “Johane, mislim da je ovo suludo, čekamo na naš red 40 minuta, dve ceremonije dodele medalja su obavili od kad smo došli ovde”.

[adsenseyu5]

Nastavili smo da se zagrevamo i čekamo, a onda smo videli istinsku legendu našeg sporta, pravog šampiona, kako izlazi na stazu i doživljava onako nešto – revoltirano je rekao Johan Blejk.

Isto je tvrdio i Omar Mekleod.

– Stajali smo oko 45 minuta napolju, nisam siguran ali mislim da su tri ceremonije dodele medalja obavljene pre nego što su nas pozvali na stazu.

Zaista smo se trudili da ostanemo zagrejani, ali nismo uspeli. Neverovatno je šta se dogodilo, predugo smo čekali – jasan je Mekleod.

Jedno je sigurno, Bolta više nećemo gledati na stazi, a atletika više neće biti isti sport.

(Skandalozno.rs, Izvor: sport.blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "SRAMOTA: Evo zašto se povredio Jusein BOLT"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.