Sramota: Verdasko žestoko VIKAO na dečaka koji skuplja loptice! – VIDEO

Turnir

foto-ilustracija: pixabay.com

Fernando Verdasko šokirao je teniski svet ponašanjem na turniru u kineskom Šenženu, gde je poražen u polufinalu od Japanca Nišioke sa 2:1 (1:6, 6:3, 7:6), a navijači su zgroženi zbog njegovog nepristojnog gesta prema skupljaču loptica.

Nervozni Španac je u jednom momentu zatražio peškir, a dečak je trčeći došao do njega i dodao mu ga je. Iako je prošlo tek tri sekunde od momenta kada je zatražio peškir dok mu je mališan isti predao u ruke, Verdasko je počeo da viče na njega i da mu rukama gestikulira da mora da bude brži.

Očigledno je frustraciju zbog lošeg razvoja situacije na terenu želeo da iskali na mališanu, a to je ispraćeno velikim osudama od strane javnosti, koji u komentarima na društvenim mrežama pišu da je Španac bruka za tenis i da treba da ga bude sramota što viče na volontere bez ikakvog razloga.

Jedna od onih koja je kritikovala Verdaska bila je i majka Endija Marija – Džudi Mari, koja je dala svoj komentar cele situacije.

– A da uvedemo pravilo da igrači sami idu po peškire? A da skupljači loptica samo skupljaju loptice? – napisala je Džudi na Tviteru.

Ljubitelji tenisa podsetili su da Verdasku nije prvi put neprimereno ponašanje prema skupljačima loptice, a jedan takav gest imao je i u duelu protiv Dušana Lajovića.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Sramota: Verdasko žestoko VIKAO na dečaka koji skuplja loptice! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.