Šta je sa Vilanderom? Šveđanin potpuno promenio ploču o Đokoviću

Prognoza

Mats Vilander – foto: youtube/printscreen/Farmao Farminjo

Nekadašnji švedski teniser Mats Vilander često je bio jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića, a sada tvrdi da mediji sa Zapada u poslednje dve godine nisu bili fer prema najboljem srpskom teniseru.

Mats Vilander tvrdi da je Đoković mnogo više kritikovan nego Rodžer Federer i Rafael Nadal, koji su imali duže periode bez osvojenog grend slema, nego Novak.

– Najčudnije u celoj priči je što nismo tako pričali o Federeru, koji je “postio” bez velikog trofeja pet godina ili o Nadalovom misterioznom periodu od nekoliko godina, kada je bio povređen ili nije bio povređen ili možda samo nije igrao dobro – ispalio je Vilander za Sports Ilustrejtid.

On je rekao da je Novakov period “posta” bio mnogo kraći i sa potpuno jasnim obrazloženjem zašto i kako je do njega došlo.

– Novakov put je daleko normalniji i prirodniji, iako smo svi mislili da su Federer i Nadal superljudi. Na kraju, moramo da pogledamo ko izlazi kao pobednik iz cele situacije. Rodžer i kada nije pobeđivao, govorilo se o njegovoj “gracioznosti” u porazu, Nadal se “pokrivao” time što nikada nije pokazivao negativnu emociju kada je gubio. A, Novak?

On je veliki igrač, jedan od najvećih koje sam ikada gledao – naglasio je Mats Vilander.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

Budite prvi sa komentarom na članku "Šta je sa Vilanderom? Šveđanin potpuno promenio ploču o Đokoviću"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.