Stanija Dobrojević: Neću više da pevam, neću da me…

Advertisement

Spisak

Stanija Dobrojević – foto: Instagram/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević je otpevala svoje! Popularna starleta objasnila je da je okačila mikrofon o klin jer joj je dosadilo da sa gazdama klubova i kafana ide na ručkove i večere.

– Moja karijera je krenula izuzetno uspešno. Problem je nastajao na terenu, gde smatram da niko nije vodio dovoljno računa o meni. Ja sam zahtevala da moj menadžer ne može pred nastup da me odvede na večeru sa gazdom kluba.

Advertisement

Ukoliko neko želi da vidi Staniju, može dok sam na bini, a posle toga uzmem honorar i idem kući – kaže Stanija i dodaje:

– Već deset godina postojim na našem medijskom nebu i ne dozvoljavam da me neko razvlači kao mečku po tezgama samo zarad novca.

Ukoliko gazda želi da vidi Staniju, može dok sam na bini. Posle toga uzmem honorar i idem kući

Dobrojevićeva ističe da će se pevanju vratiti tek ako sve bude funkcionisalo onako kako ona zamišlja.

– Imam viziju kakva pevačica treba da budem. Poradiću na tome u narednih nekoliko meseci, da vidim da li to mogu da sprovedem u delo. Ako uspem, biću srećna i imaću šta svojoj publici da pružim, ako to ne bude izvodljivo, otići ću u Ameriku, udaću se i roditi dvoje dece – ispričala je bivša pevačica u emisiji “Pres pretres“.

Stanija ističe da je imala puno sreće sa prvom pesmom koja je postala hit.

Advertisement

– Sa pesmom “Glavni akteri” uspela sam za nekoliko meseci da zaradim za jedan stan. Veliki novac se okreće u muzici, ja to nisam ni znala. Jedno je snimiti pesmu i spot, izbaciti to na Jutjub i ići u emisije, a sasvim drugo je biti na bini i zabavljati publiku.

Sve je to bilo previše stresno za mene.

(Skandalozno.rs, Izvor: informer.rs)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Stanija Dobrojević: Neću više da pevam, neću da me…"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.