STANIJA odlučila da otkrije koje je sve plastične operacije imala: Ovo je SPISAK

Advertisement

Spisak

foto: Instagram/stanijadobrojevic

Konačno je Stanija odlučila da otkrije koje je sve plastične operacije imala, i jedna od njih će sigurno sve iznenaditi.

Nije nikakva tajna da Stanija ima silikonske grudi, a ako ste se pitali da li su one “trojke”, “četvorke” ili “petice”, Dobrojevićeva je rešila i tu misteriju.

[adsenseyu5]

– Davno sam uradila grudi, o tome sam više puta pričala (trojke!), urađene s merom da savršeno idu uz moju visinu i građu, a razlog je da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konačno mogu da nosim haljine sa otvorenim leđima.

Guza je prirodna, oduvek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužan trud, rad i znoj u teretani.

Trbušnjaci, struk – isto. Usne – otkako sam njih uradila čitavo lice je dobilo egzotičniji izgled, i žao mi je što nisam počela da ih radim mnogo ranije.

[adsenseyu1]

Urađene su skroz s merom i prirodnog izgleda – hijaluronom. – poručila je Stanija koja je potom po prvi put otkrila da je imala i plastičnu operaciju za koju niko nije znao.

– Poslednji moj estetski zahvat za koji niko ne zna su podočnjaci koji su me mučili poslednjih par godina da ni mejkap više nije mogao da im pomogne, i prezadovoljna sam efektom – zaključila je starleta.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "STANIJA odlučila da otkrije koje je sve plastične operacije imala: Ovo je SPISAK"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.