Suze u očima: Vlasta Velisavljević o princu glume, Nebojši Glogovcu – VIDEO

Advertisement

Intervju

Nebojša Glogovac – foto: Facebook/Nebojša Glogovac

Vlasta Velisavljević jedva je izgovarao reči dok se prisećao dana provedenih sa svojim mlađim kolegom Nebojšom Glogovcem (48), koji je usled teške bolesti preminuo danas, 9. februara, u Beogradu.

Vlasta i Nebojša prvi put su se sreli u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u predstavi “Lažni car Šćepan mali” Mirka Kovača, a igrali su zajedno i u predstavi “Hamlet” koju je Glogovac izvodio sve do nedavno, dok ga opaka bolest nije pokosila.

Advertisement

“Teško je uopšte i govoriti o tome… Bolje bi bilo da je on na mom mestu, pa da on priča nešto… Ne znam šta da vam kažem, nepravda je to velika. Raditi sa Glogovcem…šta to sad znači? Ništa…”, jedva je govorio Vlasta u emisiji “150 minuta”, koji za Glogovca ima samo reči hvale.

Sa suzama u očima rekao je kako je Nebojša voleo motoristiku, a njihov poslednji susret bio je u Rijeci, gde su boravili 2-3 dana, a o tome da li je ostala nedorečena neka poruka upućena Nebojši, kojeg je inače zvao princem glume, Vlasta kaže da njima za komunikaciju reči nisu bile potrebne.

Advertisement

“Ne… Nije bila potrebna priča… Igrali smo zajedno u “Hamletu”, ja sam, eto, nekim okolnostima igrao duha, tj. njegovog oca… Pamtim samo da kad smo posle predstave, posle poklona odlazili, on me…”, nije mogao Vlasta da završi rečenicu.

Svi ćemo mi tamo: Poslušajte pesmu koju je Glogovac otpevao, a u nju je stala sva ljubav ovog sveta – VIDEO

Žal za „starijim bratom“: Beban iz „Porodičnog blaga“ se ovako oprostio od Nebojše Glogovca – VIDEO

Sećanje: Evo kako je Nebojša Glogovac nedavno odgovarao na pitanja gledalaca – VIDEO

Srbija zanemela od tuge: Nataša Ninković se od Glogovca oprostila slikom koja potresa dušu

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Suze u očima: Vlasta Velisavljević o princu glume, Nebojši Glogovcu – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.