SVET ŠOKIRAN: Procurele fotke iz mladosti Monike BELUČI koje dokazuju da je posećivala ESTETSKOG HIRURGA?!

Intervju

foto: Tanjug

Nakon što su se pojavile ove fotografije, svi sumnjaju da je lepa italijanska glumica Monika Beluči ipak uradila određene estetske zahvate.

Iako je u šestoj deceniji života, glumica Monika Beluči i dalje slovi za jednu od najpoželjnijih dama na svetu, te ona redovno krasi razne editorijale svetskih magazina.

Ipak, na početku karijere koju je gradila devedesetih godina prošlog veka, Monika je izgledala dosta drugačije, a to dokazuju i najnovije fotografije koje su procurele na internetu.

[adsenseyu5]

Reč je o jednom foto-sešnu koji je Monika snimila u svojim dvadesetim godinama, a mnogi su pronašli značajne razlike vidljive na njenom licu.

Da li je reč o normalnom procesu starenja, koji i te kako menja izgled ili, pak, o plastičnim operacijama, to sa sigurnošću ne možemo reći.

Pročitajte još i ovo:

OVAKO LJUBI MONIKA BELUČI! Glumica šokirala sve poljubivši ovog čoveka – VIDEO

Podsetićemo vas da je Monika u više intervjua do sada istakla da se nije podvrgla nijednom estetskom zahvatu, već da su za njenu lepotu i mladolikost odgovorni nega i geni.

Šta vi mislite? Da li je ovde umešao prste estetski hirurg?

https://www.instagram.com/p/BUxCujGjdUn/

(Skandalozno.rs, Izvor: superzena.b92.net)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "SVET ŠOKIRAN: Procurele fotke iz mladosti Monike BELUČI koje dokazuju da je posećivala ESTETSKOG HIRURGA?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.