Tea Tairović je pevala sa Šabanom na njegovom poslednjem nastupu: Jedna stvar joj je spasila život

Intervju

Tea i Šaban – foto: Printscreen Instagram

Pevačica Tea Tairović pevala je sa Šabanom Šaulićem na njegovom poslednjem nastupu u životu, nakon kog je u teškoj saobraćajnoj nesreći izgubio život.

Po povratku u Beograd, Tea je jedva uspela da izgovori nekoliko rečenica.

Šaban je nakon svog poslednjeg bloka otišao u hotel, odakle je jutros iz Diseldorfa trebao da leti direktno za Beograd. Kada smo krenuli na aerodrom javili su nam da je Šaban imao nesreću i da je povređen, ali kada sam stigla na aerodrom saznala sam da je poginuo… “, priča Tea.

“Ne mogu da verujem da ga više nema. Sinoć je imao, po meni, jedan od najboljih nastupa, publika nikad bolja… Ljudi su prilazili da se slikaju, on se i tokom nastupa se slikao sa fanovima. Zaista sam u šoku. Nisam svesna šta se dogodilo. Znam samo da ću ga pamtiti do kraja života onakvog kakav je sinoć bio, veseo i nasmejan”, priča Tairovićeva kojoj je, kako nam je objasnila, jedna stvar spasila život.

“Ja sam izgubila kofer u toku leta, dok sam dolazila u Bilefild i nervirala sam se oko izgubljenog kofera, a Šaban i njegov kolega mi kažu: “E, da si išla našim letom ne bi izgubila kofer”. Da sam išla njihovim letom bila bih i sa njima u tim kolima… – rekla je pevačica.

Ovo je zvaničan izveštaj nemačke policije o pogibiji Šabana Šaulića

Seka Aleksić potresena: Bila sam sa Šabanom u avionu, njegove reči mi i dalje odzvanjaju u glavi

Porodica Šabana Šaulića bezuspešno pokušavala da ga dobije na telefon: Onda ih je pozvao kum…

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Tea Tairović je pevala sa Šabanom na njegovom poslednjem nastupu: Jedna stvar joj je spasila život"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.