Tukao je Vericu, kockao se, patile su zbog njega, a onda i napustile Kragujevac: Ovako izgleda OTAC Marije Šerifović!

marija

Foto: Printskrin/Youtube/Marija Serifovic

Pop zvezda propatila je pored oca zbog koga su ona i majka napustile Marijin rodni Kragujevac i došle u Beograd

Marija Šerifović retko je pričala o privatnom životu, tačnije o porodici, što je i normalno s obzirom na to da je ona svoju priču više nego iskreno ispričala u filmu “Ispovest”

[adsenseyu5]

Iako 4 godine, koliko je prošlo od filma nije mnogo, Marija tada nije bila u tolikoj žiži interesovanja kao što je u poslednje dve godine, pa su mnogi detalji iz pomenutog filma ostali prilično nepoznati.

Međutim, ono što jeste poznato jeste tužna priča Marije i njene majke Verice, a sve zbog MArijinog oca Rajka sa kojim su obe propatile. Kako je Marija rekla u “Ispovesti”, može da oprosti, ali ne i da zaboravi. Nikada ne zaboravlja.

Ovo je novi dečko Nataše BEKVALAC?! – FOTO

– Kao dete do svoje petnaeste, šesnaeste godine sam svoje roditelje od 365 dana viđala možda tih 65… – rekla je Marija, dok je Verica lila suze rekavši kako joj je žao što i Marija, kao i Verica, nije imala dobrog oca.

– Mnogo sam se borila. Ja sam čak oprostila i to što je on dobio vanbračno dete, a mi smo bili u zajednici. To je Daniel, Marijin polubrat – istakla je Verica.

– Imao je porok, a to je kocka koja nas je mnogo koštala… – plačući je rekla Verica.

[adsenseyu1]

Evo kako izgleda Rajko Šerifović:

marija

Foto: Printscreen

Klikom OVDE pogledajte i “Ispovest”, film u kojem govore Marija, Verica, ali i Rajko.

(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Tukao je Vericu, kockao se, patile su zbog njega, a onda i napustile Kragujevac: Ovako izgleda OTAC Marije Šerifović!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.