Učesnici nakon čitavih godinu dana vraćeni u civilizaciju, niko im nije javio da je RIJALITI OTKAZAN?!

Šok

foto: youtube/screenshot

“Entertejment vikli” prenosi da su učesnici rijaliti šoua “Eden” nakon čitavih godinu dana vraćeni u civilizaciju, gde ih je dočekalo više neprijatnih iznenađenja!

Više od 20 učesnika poslato je u martu prošle godine u izolaciju u divljim predelima Škotske, a plan je bio da šou ima 12 epizoda koje bi pratile dešavanja u njihovim životima tokom 12 meseci.

Imali su i zadatak da oforme funkcionalno ljudsko društvo – izgrade infrastrukturu, donesu i usvoje zakone i mnoge druge zadatke.

Međutim, šou je prekinut nakon četiri epizode, ali učesnike niko nije o tome obavestio! Oni su ostali u divljini sve do pre nekoliko dana, kada su konačno vraćeni u civilizaciju.

[adsenseyu5]

Saznali su dosta novih stvari – Donald Tramp je postao predsednik Amerike, Britanija je izglasala izlazak iz Evropske unije, a za to vreme, niko od očekivanog milionskog auditorijuma nije gledao njihove dogodovštine jer je šou ugašen.

“Gardijan” prenosi da su učesnici bili apsolutno zaprepašćeni, a da će “Kanal 4” pokušati da stvar izgladi tako što će u toku godine emitovati još nekoliko epizoda, ili specijal o rijalitiju.

“Prednost ovog šoua je u tome što je zamišljen kao društveni eksperiment, i još uvek smatramo da postoji vrednost u snimljenom materijalu,” rekli su čelnici tog kanala.

Nisu objasnili kako ih ta “vrednost” nije sprečila da šou ugase.

(Skandalozno.rs, Izvor: mondo.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Učesnici nakon čitavih godinu dana vraćeni u civilizaciju, niko im nije javio da je RIJALITI OTKAZAN?!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.