Udala se Ana Ivanović!

Venčanje

Srpska teniserka Ana Ivanović i fudbaler Bajerna Bastijan Švajnštajger nedavno su se tajno venčali u prisustvu njenih roditelja i malog broja prijatelja.

Senzacionalnu informaciju objavili su respektabilni mediji poput italijanske Gazete delo sport, kao i brojni engleski i američki mediji, ali zasad niko sa sigurnošću nije mogao da potvrdi da li je ta vest tačna. Srpska teniserka nije htela ni da potvrdi, ali ni da demantuje tu informaciju.

– Nemam komentar – kratko je odgovorila srpska teniserka novinaru Tajmsa.

Mediji pišu da je tenisko-fudbalski par pre nekoliko nedelja viđen u zlatari u kojoj su zajedno odabrali burme optočene dijamantima. Navodno, Ana je prethodnih dana u Rimu viđena kako nosi Švajnijev prsten, koji se ranije nije mogao videti na njenoj ruci. Mediji tako dolaze do zaključka da je došlo do tajnog venčanja poznatog sportskog para.

– Ana i Švajni zavetovali su se na večnu ljubav na intimnoj jutarnjoj ceremoniji na nepoznatoj lokaciji. Tajnom venčanju prisustvovali su najuža rodbina sa obe strane i tek nekoliko najbližih prijatelja – prenosi italijanska Gazeta delo sport.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u vezi su 10 meseci i svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno. Fudbaler Bajerna u dva navrata bio je u Beogradu i upoznao Anini roditelji i brata.

Teniserka je posećivala Minhen, a zimus su bili zajedno i na skijanju.

(kurir)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Udala se Ana Ivanović!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.