Veliki čovek: Znate li da je Novak Đoković poklonio stan Filipu Krajinoviću?

Pobeda

foto: AP

Koliko srpski teniseri jedni drugima znače i koliko su zajedno i u dobru i u zlu, najbolje govori njihov odnos koji je pun uzajamnog poštovanja i ljubavi.

Filip Krajinović je, to već i vrapci na grani znaju, imao težak put, ali na kraju 2017. sve lovorike su pripale njemu.

A kada za prijatelja imate Novaka Đokovića i ostale momke iz Dejvis kup tima, onda znate da ih imate i u dobru i u zlu. Tako je Nole načinio gest vredan svakog poštovanja kada je Filipu poklonio stan.

[adsenseyu5]

Francuskim medijima je to poglavlje iz života Đokovića i Krajinovića ispričao Petar Popović, trener mladog Somborca.

“Srbija je mala država, a svi teniseri su jako bliski. Pre početka mastersa u Parizu bili smo svi na večeri sa Noletom. Znate, on je oduvek verovao u Filipa. Plaćao mu je trenera, čak mu je poklonio stan u Beogradu. Oduvek je znao da Fića može da bude veliki igrač. Čak i onda kada ni sam Filip nije verovao u sebe. Kada zbog povreda nije mogao da igra, Đoković je sve vreme bio uz druga”, kazao je Popović francuskim medijima.

Nekada član Top 10 liste najboljih juniora, Krajinović vrlo brzo se našao u problemima kada je stupio u svet profesionalnog “belog sporta”. U desnom zglobu je imao kost viška, što je zahtevalo poseban tretman, a morao je i na operaciju desnog ramena 2011.

[adsenseyu1]

“Kada sam pre neku godinu počeo da igram sve bolje, probio sam se među sto najboljih. A onda se odjednom desilo da je primećeno kako u zglobu imam kost viška. Morao sam za to da se pobrinem… I, bilo je teško. Bilo je i psihički vrlo teško, jer sam stario, a svi sponzori su me se odricali. Nije mi to padalo lako, ali je porodica ostajala uz mene sve vreme”, rekao je pred parisko finale Krajinović.

Ni tada nije zaboravio da se zahvali Noletu.

“Novak Đoković i ja smo baš bliski prijatelji. On mi je pomagao odmah posle povreda. A on mi je i dao trenera”, uz osmeh je rekao Krajinović.

(Skandalozno.rs, Izvor: sport.blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Veliki čovek: Znate li da je Novak Đoković poklonio stan Filipu Krajinoviću?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.