Vesna Zmijanac u suzama: Postaće baka!

Srećna

Naslednica folk zvezde Vesne Zmijanac i njen dečko Relja Popović (26), član „Elitnih odreda“, po povratku sa odmora na Dominikani saznali su da će postati roditelji.

– Nikolija je u drugom mesecu trudnoće. Ona je pre dve nedelje lekarskim pregledom potvrdila svoje sumnje, a najsrećnija je, kako se i očekivalo, bila buduća baka Vesna Zmijanac (58). Pošto je reč o ranoj trudnoći, o tome još neće govoriti za medije – kaže naš izvor blizak Nikoliji i Relji.

Vesti se najviše obradovala buduća baka Vesna Zmijanac.

– Obe porodice su bile zatečene i u pravom šoku zbog Nikolinijine trudnoće. Kad je čula, Vesna je zaplakala od sreće. Vesna se toliko raduje što će postati baka da i ne brine što se trudnoća Nikoliji desila prilično rano, i na početku karijere – priča izvor.

On navodi da se njih dvoje trude da vezu drže dalje od očiju javnosti.

[adsenseyu1]

– Varnice među njima sevnule su još pre nekoliko meseci, usledio je duet „Alkohola litar“, a ubrzo su započeli emotivnu vezu koju su pokušali da sakriju od medija. Nedavno su zajedno otputovali u Dominikansku Republiku. Iako nisu priznali da su u vezi, odalo ih je to što su istovremeno na društvenim mrežama objavljivali fotografije sa odmora, doduše ne zajedničke. Po povratku s ove egzotične destinacije, posetili su i grad ljubavi – Pariz, a kad su doputovali u Beograd, saznali su da će postati roditelji – dodaje izvor.

Nije poznato da li će se estradni par venčati pre ili nakon što na svet dođe njihovo prvorođenče, ali jedno je sigurno, budući roditelji će uskoro početi da žive zajedno.

Tragom informacija o trudnoći, juče smo pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nikolijom, ali je ona bila nedostupna na sve brojeve poznate redakciji. Osim što je očigledno promenila broj telefona, zanimljivo je da je i izbrisala skoro sve profile na društvenim mrežama. Vest o trudnoći svoje ćerke nije želela da komentariše ni folk zvezda Vesna Zmijanac.

Bila na korak od braka
Nikolija je pre veze sa Reljom bila u dugogodišnjoj ljubavi sa grčkim košarkašem nigerijskog porekla Atanasiosom Adetokunbom. Upoznali su se u Grčkoj, gde je pevačica živela, kad se košarkaš preselio u Njujork, želeo je da se venčaju, ali ona je to odbila.

– Ozbiljno sam razmišljala o braku i kada je to trebalo da se desi, osetila sam neko gušenje i zbog toga sam raskinula. Postavila sam sebi pitanje da li sa 25 godina treba da osećam to gušenje i šta me čini srećnom. Odlučila sam da je to karijera – rekla je Nikolija.

 

Budući otac tajnovit

Za razliku od Nikolije Jovanović i Vesne Zmijanac, koje ne žele da govore o Nikolijinoj trudnoći, budući otac Relja Popović juče se javio na telefon, ali je bio tajnovit.

– Rano je da odgovaram na to pitanje – bio je kratak kada smo ga pitali da li su on i Nikolija planirali dete.

(Blic)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Vesna Zmijanac u suzama: Postaće baka!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.