Voli TATUE: Šta govore tetovaže Ivane ŠPANOVIĆ?

Srebro

foto-ilustracija: AP

Mesta na telu šampionke Evrope zauzimaju stihovi hitova Đorđa Balaševića, a saznajemo da atletičarka planira nove crteže.

Iako je Ivana Španović pre tačno deset godina rekla da se nikad neće tetovirati, ipak nije izdržala, pa njeno perfektno telo danas krasi nekoliko sjajnih slika i citata.

Zapravo, sve se promenilo od kada je upoznala sadašnjeg verenika Vladimira Kumrića. Tako je prva Ivanina tetovaža zapravo omaž onome što je do tada prošla sa ovim srećnim Zrenjanincem.

Očigledno da Ivana obožava Đorđa Balaševića. Na grudima je stih pesme „Uspavanka za dečaka“: „Olujno je tamo gore, gde nas nije puno stiglo“, dok na leđima ima ispisano: „Ali kad dođem kući, tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti“ iz „Luzera“.

[adsenseyu5]

– Prva tetovaža je simbolizovala nešto što sam imala sa svojim verenikom. Posle toga su ostale stizale spontano, neke su označavale neki težak period u životu, druge pobede, svaka ima svoju priču. Sve su intimne i zato ih imam na mestima koja nisu vidljiva svima – pričala je svojevremeno o tetovažama.

Pored Đoletovih stihova, istetovirala je i mapu sveta, a s leve strane leđa su karte herc dama i kralj, dok je desnu stranu rezervisao as pik.

Najteže je dešifrovati tetovažu na desnom kuku, a u pitanju su automobil i reči.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Predrag Gajić)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Voli TATUE: Šta govore tetovaže Ivane ŠPANOVIĆ?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.