Željko Mitrović i Sergej Trifunović ušli u žestok sukob na društvenim mrežama

Intervju

Željko Mitrović – foto: Promo

Vlasnik Pink televizije Željko Mitrović i novoizabrani lider PSG-a Sergej Trifunović žestoko su se sukobili na društvenoj mreži “Tviter”.

Sve je počelo gostovanjem lidera PSG-a u jednoj emisiji kada je rekao da ga baš briga da li je Đilas ukrao 200 miliona evra za Most na Adi.

– Meni je bitno da mogu da stignem sa Novog Beograda do Požeške ulice – rekao je Sergej u emisiji.

Na tu konstataciju odgovorio mu je vlasnik Pink televizije:

– Sergej Trifunović, kao nedvosmisleni lider i svakako nova generacija egzekutora, onog što je ostalo od opozicije, svakako će dosledno i principijelno, danas ponoviti ove svoje mudre, jezgrovite i istinite stavove o srpskoj stvarnosti! – napisao je Mitrović.

Trifunović je potom upitao koliko je, prema njegovim rečima, njegov sin Aleksandar Mitrović, odležao zbog ubistva Andree Bojanić, na šta mu je Mitrović oštro odgovorio:

– Sergej, sina sam posle saobraćajne nesreće odveo u policiju i u pritvoru je bio tri meseca i očekuje konačnu presudu! A ti ćeš prijatelju tek u proces zarad kilograma kokaina! G**no smrdljivo, uskoro ćeš da dobiješ i snimke. Ja imam četvoro dece, a ti nula! Možda je to tvoja prednost! – napisao je Mitrović.

Sukob se rasplamsao kada je lider PSG-a nazvao Mitrovića “našmrkanim dirigentom”, na šta mu vlasnik Pink televizije nije ostao dužan.

– Je li Sergej, pre nego počnem da te objavama odvaljujem od života, u čemu se uzdržavam zarad starih vremena, samo hoću potvrdu, jel si to mene nazvao “našmrkanim dirigentom” i da je period kada smo se družili bio “pre dva leša”. Očekujem tvoju potvrdu e onda ćeš shvatit snagu kućnog videa. Sergej, hoćeš danas ili sutra da čuješ Rebekinu ispovest, šta si jeo i gutao dok te je golog četvoronoške vukla na povocu! Brate bez kropovanja, i editinga, jedan na jedan u live programu! Nije trebalo da me vučeš za tvit, možda izvučeš the Anakondu koju ćeš pamtiti long time or forever – napisao je Mitrović.

Prepucavanje se nastavilo:

– Sergej, na različitim smo političkim stranama, ali to nije razlog da se pretvoriš u bolesnog psihopatu jer si bio cool tip! Šta ti se desilo ludače? Sina sam lično odveo u policiju i sudi mu se kao i svakom drugom gradjaninu, ako hoćeš prljavo i gadno! Welcome! – napisao je vlasnik Pink televizije.

(Skandalozno.rs, Izvor: srbijadanas.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Željko Mitrović i Sergej Trifunović ušli u žestok sukob na društvenim mrežama"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.