Žestok sukob u “ZVEZDAMA GRANDA”: Član žirija rekao šokiranoj Jeleni KARLEUŠI da je matora kokoška!

Apel

foto: printscreen

Dragan Stojković Bosanac i Marija Šerifović poludeli su zbog Jelene Karleuše, pa nisu birali reči i ton kada su joj se obraćali.

Harmonikaš je u „Zvezdama Granda“ rekao pevačici da je matora kokoška, dok je pobednica Evrosonga vrištala na nju što brani i pušta kandidate u sledeći krug zbog lepog izgleda, a ne pevanja.

Ti si kokoška za supu! – rekao je Bosanac Karleuši, koja je ostala iznenađena.

[adsenseyu5]

Stojković nije želeo da potpaljuje vatru, pa joj se pravdao da je to kazao „milozvučno“, ali JK ipak nije uspela da prećuti.

– Milozvučno da sam kokoška za supu?! – upitala ga je Jelena, a harmonikaš se „branio“:
– Ti meni deluješ kao dobar, fini automobil, očuvan!

Jelena je posle samo nekoliko minuta upala u konflikt i s Marijom, jer je branila kandidate koji nisu zvučali najbolje.

– Kakvo samopouzdanje, ženo?! – vikala je Šerifovićka na JK, koja je pokušala da joj objasni da učesnica i nije tako loša.

Marija je nastavila da histeriše.
– Hitno joj ugasite bubicu, sad, odmah! – drala se pevačica, a potom udarala šakama o sto.

Kada je Marija stala pored Karleuše, ona je ustala sa stolice i napala Šerifovićku da kandidati svaki put biraju teške pesme, pa nije ni čudo što neki od njih loše prolaze.

[adsenseyu1]

JK ODBRUSILA LUKASU
Spremam se satima da bih bila prava Karleuša

Aca Lukas kritikovao je Jelenu Karleušu i Mariju Šerifović što uvek poslednje dolaze na snimanje emisije, pa zbog njih dve sve kasni.

– Ja sam u žbunu kod rampe. Šalu na stranu, za razliku od Ace i Marije, ja imam tonu nadogradnje i šminku i moram da se pretvorim u Jelenu Karleušu, a za to mi treba nekoliko sati – rekla je Jelena i najavila duet sa Acom Lukasom.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Žestok sukob u “ZVEZDAMA GRANDA”: Član žirija rekao šokiranoj Jeleni KARLEUŠI da je matora kokoška!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.