Žestoka rasprava u studiju: “Jesi li pijan ili drogiran?” – VIDEO

Intervju

Sejo Sekson – foto: Printscreen Youtube

Frontmen legendarne sarajevske grupe “Zabranjeno pušenje” Davor Sučić, poznatiji kao Sejo Sekson, napustio je sinoć vidno iznerviran studio RTRS-a nakon burne rasprave o autorskim pravima.

Jedan od osnivača grupe Zabranjeno pušenje i njen frontmen Sejo Sekson učestvovao je u emisiji RTRS-a “Ukrštenica” koju je napustio pre kraja nakon verbalnog sukoba s direktorom Hard rok radija. Tema emisije su bila autorska prava, zloupotrebe i generalno stanje tržišta.

Nakon pitanja voditeljke za Sinišu Tomića, direktora Hard rok radija, o tome da li određene radio-stanice “friziraju” podatke i prave naručene plej-liste, kako bi na kraju autori pesama imali koristi, počela je žestoka rasprava, prenosi Klix.ba.

Na tvrdnje Tomića da ne veruje u to i da većina radio-stanica ima ozbiljan program na kojem radi te da se može proveriti šta je sve neka radio-stanica puštala u poslednjih nekoliko godina reagovao je Sekson.

Frontmen Zabranjenog pušenja se ubacio u raspravu negodujući na te tvrdnje, na što je Tomić još žustrije reagovao kazavši Seksonu: “Prestani me prekidati, jesi li pijan ili drogiran?

Nakon toga je Sekson napustio studio.

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net)

Budite prvi sa komentarom na članku "Žestoka rasprava u studiju: “Jesi li pijan ili drogiran?” – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.