Žestoka svađa doktorke Nade Macure i profesora dr Jovana Marića u Jutarnjem programu – VIDEO

Intervju

Nada Macura i Jovan Marić – foto: Printscreen

Doktorka Nada Macura i profesor dr Jovan Marić žestoko su se posvađali u Jutarnjem programu kada su se dotakli teme seksa i kome brže otkucava biološki sat – ženama ili muškarcima.

Seksolog Marić je u jednom trenutku spomenuo i kako žene u pedesetim godinama ne služe ničemu.

Na početku je dr Marić ispričao poprilično skandalozan vic o veličini muškog i ženskog polnog organa, i iako je svima bilo smešno, doktorka Nada se nije smejala.

Gde me pozvaste u ovu emisiju. To je glupo pitanje, kako ja proveravam muškarce“, bila je šokirana Macura.

Kada je Marić objašnjavao zašto muškarci ne žele da se ožene sa lepim devojkama, pre svega zato što se boje da ostanu bez nje jer će uvek da naiđe neko mlađi, lepši, pametniji, Macura ga je prekinula: “Pa vi govorite kao da ste iz srednjeg veka”.

“Ljudi se ne biraju po lepoti. Muška i ženska lepota su neuporedive, može nam muškarac biti tako zanimljiv sa nekim detaljem, sa glasom, pokretima, sa stavom. Ja volim pametne muškarce”, objasnila je Macura.

“Kad vidite lepog lepog muškarca sa ružnjikavom ženom, objašnjenje je otkuda vi znate šta mu ona sve radi u krevetu i kakva je majstorica”, rekao je Marić, ali se Macura uvredila: “Ma ‘ajte molim vas, a lepe žene ne rade to?!

“Ona mora da nadoknadi to što je ružnjikava, dok se ove lepe ne moraju truditi, one su narcisoidne, ove druge moraju nešto da znaju kako bi zadržale uz sebe”.

Smešno je kada vidite tatu u 50.“, rekla je Macura, a onda se Marić nadovezao: “Smešno je jer ženama otkucava biološki sat i posle 50. godine ste ništa”.

Muškarcima sa 50 radi prostata“, nastavila je Nada, a Jovan je pokušao da objasni doktorki govoreći podatak da svi geniji Betoven, Mocart, postali očevi u proseku u 50. godini.

Umesto da ženite i udajete, vi treba da pravite decu, ma daj, molim vas“, bila je baš iznervirana Macura.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Žestoka svađa doktorke Nade Macure i profesora dr Jovana Marića u Jutarnjem programu – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.