Aleksandar Vučić: Imam dokaze da su Tomislava Nikolića i mene prisluškivali “sve vreme”

Intervju

Aleksandar Vučić – foto: Tanjug/ Dragan Kujundžić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da raspolaže dokazima da su Tomislava Nikolića i njega prisluškivali “sve vreme” dok su bili u opoziciji.

On je odbacio navode lidera Saveza za Srbiju da ih pripadnici MUP-a prate i prisluškuju, navodeći da je “svakome jasno da ih niko prisluškuje i ne prati“.

“Sve je to bezveze, polazeći od sebe oni računaju da smo mi kao oni. Ne razumem zašto je MUP demantovao njihove navode, time im samo pridaju značaj. Svakome je jasno da ih niko ne prisluškuje, pa ja kao da sam ih lično vadio iz fioke da mi budu politički protivnici jer gore ne mogu da nađem”, rekao je Vučić za televiziju Pink.

Upitan da li ima saznanja o tajnoj operaciji “Omča“, koju po navodima jednog tabloida sprovode zapadne ambasade sa ciljem da ga sruše sa vlasti, Vučić je rekao da ne želi da priča o tim stvarima jer je to kako je naveo, posao nadležnih organa.

BIA ima svoj posao, druge strane službe svoj, samo neka rade svoj posao profesionalno“, rekao je Vučić.

On je dodao da će državni organi utvrditi ko je pratio suprugu brata Siniše Malog, navodeći da to “sigurno” nije učinio “niko od nadležnih lica“.

“Očekujem da nadležni državni organi obaveste ko je to lice. U svakom slučaju, neće se sakriti, nadležni će otkriti celu pozadinu”, rekao je predsednik Srbije. Upitan kako komentariše “napade” na članove njegove porodice, Vučić je rekao da nije “nenaviknut” na njih i da nema prevelike probleme sa tim.

“Ljudi su već navikli na sve laži koje su mogli da izgovore o meni i mojoj porodici za sedam godina i znaju da su to neistine. Ne moram da ponavljam koliko su mi kriminalizovali brata, a priča o deci je toliko odvratna da ne želim da je komentarišem, to govori o onima koji se takvim kampanjama služe.

Nije prijatno ali moj posao je da trpim sve udarce i da brinem za Srbiju i sve njene građane”, dodao je Vučić.

(Skandalozno.rs, Izvor: Beta)

Budite prvi sa komentarom na članku "Aleksandar Vučić: Imam dokaze da su Tomislava Nikolića i mene prisluškivali “sve vreme”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.