Američki profesor koji je predvideo rezultate SVIH predsedničkih izbora u poslednje 32 godine, sada ima NOVO PREDVIĐANJE za TRAMPA!

Predsednički kandidat

foto: AP/Tanjug

Čovek poznat i kao „Vidoviti profesor“ zbog toga što je tačno predvideo rezultat svih predsedničkih izbora u SAD od 1984. uključujući i izbore 2016. sada ima novo predviđanje.

On, naime, predviđa da će Donald Tramp biti opozvan nakon pozivanja na odgovornost (impičment).

[adsenseyu5]

– Postoje velike šanse da će se Tramp suočiti s impičmentom – rekao je Alan Lihtman u jednoj tv emisiji.

Lihtman koji na Američkom u niverzitetu u Vašingtonu predaje političku istoriju, tvrdi da koristi vlastiti sistem od 13 “tačno-netačno” tvrdnji kako bi procenio da li će sadašnja stranka na vlasti zadržati poziciju u Beloj kući.

U svakom slučaju, kada se radi o njegovom previđanju Trampovog impičmenta, on kaže da je ono zasnovano na njegovom instinktu, piše CNN.

Pročitajte još i ovo:

POMAMA: U Moskvi ogromna potražnja za „BABUŠKAMA“ sa likom Donalda TRAMPA

– Pre svega, tokom čitavog života on se poigravao na ivici zakona. Vodio je ilegalnu dobrotvornu organizaciju u Njujorku. Nezakonito je dao prilog kampanji kroz tu dobrotvornu organizaciju.

Koristio je dobrotvornu organizaciju kako bi namirio vlastiti poslovni dug. On se suočava s optužbama na osnovu propisa o reketiranju i korupciji – rekao je Lihtman.

[adsenseyu1]

Na konstataciju novinara da optužbe nikada nisu dokazane pred sudom i pitanje zašto očekuje impičment kad su republikanci većina u oba doma parlamenta, odgovorio da i republikance Tramp čini nervoznima.

[adsenseyu1]

– On je nekontrolisani pucač. Niko ne zna u šta on stvarno veruje ili šta misli. Njega se ne može kontrolisati.

Većina republikanaca bi više volela Majka Pensa, apsolutno predvidljivog, lojalnog, konzervativnog republikanca – rekao je Lihtman.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Američki profesor koji je predvideo rezultate SVIH predsedničkih izbora u poslednje 32 godine, sada ima NOVO PREDVIĐANJE za TRAMPA!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.