Astronaut Edgar Mičel: Vanzemaljci su sprečili nuklearni rat između Rusije i SAD!

Ilustracija

Edgar Mičel, veteran misije Apolo 14, izjavio je za “Mirror online” da veruje da su miroljubivi vanzemaljci posetili Zemlju kako bi sprečili nuklearni rat između Rusije i SAD.

Iako ova ideja zvuči vrlo neubedljivo, Mičel tvrdi da se vojnim insajderima dešavalo da primete prilično čudne letelice iznad američkih vojnih baza, kao i postrojenja “White Sands” u Novom Meksiku, mestu prve detonacije atomske bombe 1945. godine.

“Želeli su da saznaju nešto više o našim vojnim sposobnostima. Na osnovu razgovora s drugim ljudima, shvatio sam da ET najverovatnije pokušava da nas zaštiti od rata i doprinese uspostavljanju mira na Zemlji”, izjavio je Mičel.

On takođe navodi da su mnogobrojni vazduhoplovni oficiri tvrdili da su NLO prizori bili čest prizor u periodu Hladnog rata.

“Rekli su mi da su često viđali kako NLO preleće iznad njih i obara njihove projektile”, dodao je.

Naravno, ovi navodi naišli su na veliki broj skeptičnih komentara.

“S obzirom na to da je univerzum star oko 14 milijardi godina, ako je tačno da su nas vanzemaljci posetili, male su šanse da smo se susreli sa civilizacijom koja je po razvoju samo par stotina godina ispred nas. Tako da priče o vaznemaljcima koji obaraju naše projektile smatram neubedljivim“, izjavio je Nik Poup, bivši islednik NLO britanskog ministarstva odbrane.

“Veće su šanse za to da su ispred nas nekoliko miliona godina i da mogu da urade šta god požele”, zaključio je Poup.

(B92, foto: pixabay)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Astronaut Edgar Mičel: Vanzemaljci su sprečili nuklearni rat između Rusije i SAD!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.