Bedžet Pacoli likuje: “Početak NATO udara na Jugoslaviju bio je jedan od najsrećnijih dana u mom životu”

Kosovo

Bedžet Pacoli – foto: Printscreen/YouTube

U danu kada se u Srbiji obeležava 20 godina NATO agresije na našu zemlju, šef diplomatije tzv. Kosova, Bedžet Pacoli, likuje i slavi početak napada, postavljanjem neprimerenih komentara na društvenim mrežama.

Naime, on je uz objavu fotografije zgrade u plamenu posle NATO bombardovanja jednog od ciljeva napisao da je na današnji dan počela agresija na nekadašnju državu Jugoslaviju.

– Na današnji dan NATO je započeo udare protiv srpskih snaga u nekadašnjoj Jugoslaviji. Jedan od najsrećnijih dana u mom životu. Zahvalni zauvek – napisao je on.

Predstavnici vlasti privremenih prištinskih institucija ne kriju “zahvalnost” NATO alijansi zbog napada na tadašnju SRJ, jer smatraju da je tog dana počelo “oslobođenje Kosova“.

Tako je premijer tzv. države Kosovo, Ramuš Haradinaj, rekao je da je vazdušna akcija Alijanse “okončala tragediju naroda na Kosovu”, prenosi RTK2, dok je predsednik tzv. Kosova Hašim Tači rekao je da je “24. mart 1999. godine bio polazna tačka za zaustavljanje genocida i vraćanje nade za slobodu i nezavisnost“.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Bedžet Pacoli likuje: “Početak NATO udara na Jugoslaviju bio je jedan od najsrećnijih dana u mom životu”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.